U bent hier: 5 Ervaring 5 Het juiste bed voor topsporters
juist bed bij topsporters

Het juiste bed voor topsporters

Voor voormalig topsporters Tessa en Ruben hebben we een bed op maat gemaakt dat hun jarenlange worsteling met slecht slapen heeft beëindigd. Hun zoektocht naar comfort en ondersteuning leidde hen naar De Suite, waar deskundig advies en maatwerk op het gebied van matrassen het verschil maakte.

Meer over deze ervaring

Na jarenlang slecht slapen, genieten we eindelijk van een goede nachtrust. De reden? Een stijlvol, op maat gemaakt bed van De Suite. Matrassen, ombouw, bedbodem, bekleding en kussens… Alles is op onze eisen en wensen afgestemd. En belangrijker nog: alles is op onze lichaamskenmerken toegespitst. Een goede nachtrust begint immers met een bed dat comfort met de juiste ondersteuning combineert.

Als voormalig topsporters (respectievelijk schaatser en wielrenster) zijn we gewend goed voor ons lichaam te zorgen. Daar hoort in onze ogen een bed van hoge kwaliteit bij. We kregen aanbevelingen van familieleden en vrienden en besloten naar Moordrecht te gaan. Daar werden we uitstekend geholpen. Ons verhaal werd aandachtig beluisterd, en we kregen deskundig advies.

Bij de oud-wielrenster (Nederlands kampioen veldrijden) is reuma geconstateerd. Omdat haar oude matras niet de juiste ondersteuning bood, was slapen vaak ronduit pijnlijk. En mede daardoor een goede nachtrust ver te zoeken. We kozen voor op maat gemaakte matrassen. Zij heeft een zacht en ik een stevig matras. Omdat zij reuma in haar ribbenkast heeft, is haar matras daar versterkt. Dat werkt goed, zij slaapt als een blok.

We waren onder de indruk van de keuzemogelijkheden bij De Suite. In tegenstelling tot de reguliere beddenzaken biedt De Suite een enorm scala aan opties. We konden zelfs stalen meenemen om thuis te overwegen. Ons verzoek was een bed van 2 x 2,20 meter, en ook deze afwijkende maat was geen probleem.

Op advies van De Suite staat ons hoofdeinde iets omhoog. Het is niet veel, 2 of 3 centimeter denken we, maar het maakt een wereld van verschil. Voorheen hadden we vaak last van duizeligheid bij het opstaan. Als we naar bed gingen, was het maar de vraag of we fatsoenlijk opstonden of dat we een paar uur nodig hadden om bij te komen. Nu we met ons hoofd iets hoger slapen, hebben we er geen last meer van.

Volgens ons ging het vanaf de eerste nacht in ons nieuwe luxe bed goed. We stonden fit en uitgerust op. Een levensgroot verschil met de jaren daarvoor. Ons oude bed was duidelijk niet geschikt. Het matras was versleten, met een kuil in het midden, en het bed was niet breed genoeg. Nu genieten we van heerlijke nachtrust in ons prachtige bed met een stijlvolle uitstraling. Eindelijk slapen we goed!

Specialist in bedden op maat

Casper is onze specialist in op maat gemaakte bedden, met een focus op zorgbedden en hoog-laag boxsprings. Hij streeft ernaar om voor elke klant het perfecte bed te ontwerpen, rekening houdend met specifieke gezondheidsbehoeften, onder andere met  gebruik van FPS-technologie om slaapproblemen aan te pakken en de gezondheid te bevorderen. Hij geeft persoonlijk advies en beoordeelt zorgvuldig de slaapsituatie. Zijn missie is om bedden te creëren die voldoen aan de unieke behoeften van zijn klanten, met focus op praktische oplossingen en maatwerk.

specialist in hoog laag bedden, boxsprings en zorgbedden

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.