U bent hier: 5 Ervaring 5 Slapen zonder rugpijn
slapen zonder rugpijn

Slapen zonder rugpijn

Cor en Rianne hadden te maken met rugklachten en zochten naar een oplossing om comfortabeler te kunnen slapen. De Suite kwam in beeld en bood hen een op maat gemaakt bed aan dat specifiek was ontworpen om hun rugklachten te verlichten.

Niet meer wakker worden zeurende pijn

Het begon allemaal met een eenvoudige zoektocht naar een betere nachtrust. Mijn vrouw, Rianne, had al geruime tijd last van vervelende rugklachten die niet alleen haar dagelijkse leven beïnvloedden, maar ook onze nachten samen minder aangenaam maakten. We wilden gewoon graag goed geholpen worden en genieten van een goede nachtrust.

Een vriend raadde ons aan om een bezoek te brengen aan De Suite. Bij De Suite werden we hartelijk ontvangen en kregen we persoonlijke aandacht. Hier ontmoetten we Wim Hofman, een vriendelijke adviseur met diepgaande kennis en expertise op het gebied van het vinden van het juiste bed, vooral voor mensen met rugklachten. Hij begreep dat iedereen uniek is, met zijn eigen specifieke behoeften en problemen, en hij nam de tijd om naar ons verhaal te luisteren.

Wim stelde niet alleen een goed bed voor, maar gaf ook waardevol advies over het gebruik van FPS-technologie om Rianne’s rugproblemen verder te verlichten. Deze technologie met geluidsgolven had een opmerkelijk effect op Rianne. Ze begon beter te slapen dan ooit tevoren, en haar rugklachten begonnen aanzienlijk af te nemen. Het was heel fijn dat ze eindelijk weer beter kon slapen zonder rugpijn. Nu voelt ze zich ’s ochtends veel energieker en klaar voor de dag.

De verbetering in Rianne’s gezondheid en slaapkwaliteit was zo opmerkelijk dat we besloten om ook onze Bed & Breakfast, genaamd Het Knechtshuis in Numansdorp, van bedden van De Suite te voorzien.

Dankzij De Suite en de toewijding van Wim Hofman hebben we niet alleen pijn verminderd, maar hebben we ook een dieper begrip ontwikkeld van het belang van een goede nachtrust, vooral voor mensen met rugklachten. Rugklachten mogen dan een uitdaging zijn, maar met het juiste bed, advies en FPS-technologie kan het beter. En dat is iets waar we elke dag van kunnen genieten.

Specialist in FPS-technologie

FPS (Frequency Physio Support) technologie helpt het lichaam sneller en dieper te ontspannen. Zo vermindert het spierspanning, stimuleert het licht de bloedcirculatie en brengt het de hartslag en ademhaling tot rust. De technologie wordt effectief ingezet voor fysiek én mentaal herstel. Onze specialist Wim Hofman legt uit hoe de FPS precies werkt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.