FPS matras

Een FPS matras kan veel betekenen voor uw nachtrust en helpt bij verschillende gezondsheidsklachten. In samenwerking met Newas uit Buren maakt De Suite FPS matrassen met  deze unieke onstpanningstechnologie. De geluidsgolven van het systeem zorgen voor stimulering van de bloedsomloop. Deze weldadige werking verlaagt de basisspanning van het lichaam en verbetert de stofwisseling. U komt in een diepere staat van ontspanning en slaapt beter. Deze akoestische techniek is een succesvolle toepassing voor mensen, die jetlag of stress ervaren, neuropathische pijn hebben of veel spanning opbouwen.

FPS technologie

Frequency Physio Support (FPS) is een innovatieve technologie gebaseerd op laagfrequente geluidsgolven. Aan de hand van speciale software worden lage geluidsfrequenties tussen 20 en 100HZ vanaf een amplifier in vloeiende bewegingen naar vier speciale impulsspeakers in het matras gestuurd en wordt het ontvangen geluid omgezet in zachte trillingen. Hierdoor ontstaan vibraties die spiergroepen en de bloedsomloop stimuleren. De software regelt ook het circuleren van geluidsgolven van het hoofd naar de benen en terug. Door het variëren van frequenties, circulatie en pulsatie kan er gericht worden gewerkt aan: reducering van pijnklachten, stimulering van de bloedsomloop, vermindering van spierspanning, onrustklachten en stress. Er zijn programma’s voor ontspanning, voor een vlug herstel en voor specifieke spiergroepen. Bij deze laatste programma’s hebben mensen baat die kampen met de ziekte van Parkinson.

Gezonder slapen op een FPS-matras

Bij familiebedrijf De Suite geloven we dat een goede nachtrust de basis is voor een gezond leven. Er zijn veel mensen die niet optimaal slapen, terwijl dit wél kan op een fps matras. Onze vakmensen doen er alles aan om te zorgen dat u de perfecte slaap vindt. Daarom maken wij zelf bedden, matrassen, kasten en aanvullende meubelen op maat. Wij zorgen ervoor dat uw slaapkamer er uitziet precies zoals ú dat wilt. In de showroom in Moordrecht staan bedden en kasten fraai opgesteld en kunt u kijken in het atelier en bij de productie.

FPS matras om beter te ontspannen

FPS matrassen voor mensen met parkinson

Een FPS matras kan helpen bij parkinson. Veel mensen met de ziekte van Parkinson kampen met slaapproblemen en voelen zich hierdoor vaak vermoeid. Deze vermoeidheid ontstaat doordat de spieren, als gevolg van parkinson, continu gespannen zijn. Deze aanhoudende spanning in het lichaam kost overdag extra energie. Dat is ook vaak de oorzaak van de slaapproblemen. Uw lichaam ontspant zich niet goed, waardoor een ontspannen slaaphouding vinden niet mogelijk is. Onze bedden werken doelgericht tegen de klachten bij parkinson. Zo kan een bed met FPS-ontspanningstechnologie zeer bevorderend werken voor een betere nachtrust

Heeft u last van slaapproblemen als gevolg van de ziekte van Parkinson? Wij nodigen u uit om in onze uitgebreide showroom onze bedden met FPS-technologie te komen proberen.

De voordelen van een FPS matras

  • thuis ontspannen in uw eigen bed
  • stimulering van de bloedsomloop
  • verlaging van de basisspanning
  • bed en ligcomfort op maat
  • uitgebreid en functioneel programma
het beste bed met fps matras

FPS matras ervaringen

De Suite kan elke matras voorzien van FPS-technologie. We hebben al veel mensen mogen helpen en daadwerkelijk een verschil kunnen maken in hun dagelijks leven. Mensen met allerlei klachten hebben baat bij een FPS matras, zoals parkinson, neuropathie, slechte slapers (vooral met doorslapen) en allerlei pijnklachten. Maar ook mensen zonder klachten kiezen voor een FPS matras en daarmee voor een extra luxe bed. De technologie ontspant lijf en geest.

Spieren doen minder pijn door FPS matras

Mijn man (53 en al ruim18 jaar de ziekte van Parkinson) sliep erg slecht. Had veel pijn tijdens het liggen en toen lazen we van het FPS matras. We hebben ons op een dag bij De Suite laten voorlichten en hebben er een poosje over nagedacht. Een hoop geld, maar als je weer kan slapen, wat een kwaliteit van leven geeft dat weer! Dus op een dag een afspraak gemaakt, proefgeslapen en een bestelling gedaan. Mijn man deed overdag na inspanning vaak een programma, hij voelde zich na een week al beter. Zijn spieren deden veel minder pijn en hij sliep weer beter.
Geanne Oost

Beter bewegen door FPS

Nadat twee jaar geleden bij mijn vrouw de ziekte van Parkinson is vastgesteld vielen een hoop puzzelstukjes op hun plaats. Onder andere het belang van een goede nachtrust en het gebrek hier aan door deze ziekte. Zoekende naar een oplossing of een hulpmiddel om die nachtrust te verbeteren werden wij geatendeerd op een advertentie van De Suite en toen wij later toevalligerwijs in de buurt van Moordrecht waren, zijn we gewoon eens langs gereden. Zelfs zonder afspraak werd er gewoon tijd vrij gemaakt en zijn wij zeer enthousiast en heel uitgebreid voorgelicht door Bart. We hebben nu pas één nacht in het nieuwe bed geslapen, maar vooralsnog lijkt het een schot in de roos! Als ik kijk hoe makkelijk mijn vrouw nu al uit bed kon komen, maar ook hoe ze de rest van de dag beweegt, zie ik al meteen verbetering en dat geeft alleen maar hoop voor de toekomst. Zelf heb ik ook heerlijk geslapen trouwens!
Justus Moree

Beter slapen met FPS

Bij mij is de ziekte van Parkinson vast gesteld. Een advertentie van De Suite in het Parkinsonmagazine heeft er toe geleid dat ik nu een speciaal matras heb, n.l. met FPS technologie. Ik heb er nu drie maanden op geslapen en heb door de verschillende programma’s dagelijks te gebruiken minder last van mijn spieren, kan ik mij beter omdraaien en slaap aanzienlijk beter. Het bed is ook voorzien van een hoog/laag functie ter vervanging van een ziekenhuisbed als dat nodig zou zijn.
Len van Reekum

FPS matras zorgt voor minder stijfheid en minder kramp

Ik ben 55 jaar en heb al 15 jaar de ziekte van Parkinson. In de loop van jaren werden mijn klachten steeds erger, stijfheid (verkramping van de spieren) en ik had last van spierspanning. Omdraaien en opstaan uit bed werden steeds moeilijker. Mijn man moest iedere nacht uit bed om mij te helpen opstaan. Sinds 1 oktober 2019 heb ik ook zo’n heerlijk matras, maar dat niet alleen, er zit ook nog de mogelijkheid op om het bed verticaal omhoog te brengen zodat ik gemakkelijker op kan staan en verzorging ook minder belastend is. Ik merk zelfs nu al, na anderhalve week dat ik veel minder spierspanning heb na het half uur massage. Er zijn nog steeds dingen die ik uit moet proberen, maar daarvoor is de tijd nog te kort.
Lilian Hazenberg

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.
Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.