U bent hier: 5 Bedden 5 Hoog laag bed 5 Hoog laag boxspring Trallici
hoog boxspring trallici voor senioren

Hoog laag boxspring Trallici

Wij maken onze hoog laag boxsprings volledig op maat. Zoals deze boxspring Trallici die ook nog eens deelbaar en elektrisch verstelbaar is.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over dit bed

Onze Trallici hoog laag boxspring, met een prachtige houten omlijsting, combineert uitstekend design met functionaliteit. Het hoofdpaneel straalt elegantie uit en vormt het kenmerkende middelpunt. Naast de verfijnde uitstraling biedt deze boxspring met een hoog laag functie het voordeel van moeiteloos in- en uitstappen. Met eenTrallici hoog laag boxspring kiest u voor heerlijk slapen in eigen stijl.

Kenmerken

deelbaar hoog laag bed trallici met oudere vrouw

Deelbaar en verrijdbaar

Een deelbaar en verrijdbare boxspring biedt flexibiliteit en gemak in elke ruimte. De boxspring kan eenvoudig worden opgesplitst en verplaatst om bijvoorbeeld uw bed te verschonen.

oudere man staat op van hoog laag bed

Sta-op functie

Met onze hoog laag boxspring met sta-op functie bieden we u de mogelijkheid om moeiteloos in en uit bed te stappen. Dit verhoogt uw zelfstandigheid waardoor u langer thuis kunt blijven wonen.

“Het heeft ons leven veranderd”

Met deze hoog laag boxspring kan ik makkelijker in- en uitstappen. Door het ingebouwde FPS systeem merk ik dat ik meer controle over mijn lichaam heb. Ik ben zelfstandiger en heb meer energie in het dagelijks leven.”

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

Hoog laag bed

Wie ouder wordt of slecht ter been is kan veel baat hebben bij een bed dat in hoogte verstelbaar is. Of u het bed nu al gebruikt als zorgbed of alleen voor het opmaken dan wel schoonmaken, met een hoog laag bed bereid u zich voor op de toekomst.

Stoffen en leerdoeken inspiratie

Categorie
Vocht- en vuilwerend
Wol en naturellen
Leer en suède
Velvet en velours
Trust Brown 15
Superior Hunter 156
Suit Cacao 83
Stone Grey 60
Perth Shell 196
Perfect Thyme 206
Icon CA1565-082
Woolly JA1025-050
Woolen 1-1328-089
Oslo 9-2326-071
Facet Rust 29
Facet Dolphin 180
Epoque Velvet CA1550 081
Dominica 9-2277-091
Crusy Wool 1-1306-021
Club 1-1389-031
Attractive CH2473-060
River Brown 15
Reno Espresso 123
Relax Camel 09
Parq Graphite 66
Gaucho Vol2-070
Challenger Mustard 06
Bull Niagara 158
Bull Ecualyptus 193
Boxer Liver 10
Boston Brandy 127
Aston Naturel 01
Unique Carmine 36
Tempo Liver 10
Punto Velvet CA1293-032
Pallazo Velvet CA1175-067
New York 034
My Love CH2902-051
Kane Liver 10
City Velvet CA7832-033
Champ Sand 03
Champ Hunter 156
Challenger Thyme 206
Allure velvet CA1357-053
Allure Velvet CA1357-034
Adore Cognac 28

Accessories

Luxe beddengoed

Luxe beddengoed is de kers op de taart voor uw slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Zwitsers katoen satijn, jacquard of zijde, biedt het ultiem comfort en stijl. De zachte stoffen en verfijnde afwerking zorgen voor een weelderige slaapervaring, terwijl het elegante ontwerp luxe toevoegt aan uw bed.

hoofdpaneel trallici met zwevende nachtkastjes en luxe beddengoed

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Slaapkamers met hoog laag bed Trallici

luxe slaapkamer met hoog laag bed en draaideurkast

Slaapkamer met hoog laag bed en draaideurkast

Wij maken een slaapkamer op maat die volledig voldoet aan uw wensen. Hier slaapt u in uw eigen, unieke stijl. Door het plaatsen van een hoog laag bed met een handige draaideurkast, combineert u luxe en functionaliteit in uw slaapkamer.

senioren slaapkamer met hoog laag boxspring en kast op maat

Slaapkamer met hoog laag boxspring en kast op maat

Bij ons wordt uw slaapkamer perfect op maat gemaakt doordat we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hier kunt u genieten van uw eigen, unieke stijl. Met een hoog laag boxspring en een kast op maat ontstaat een prachtige slaapkamer die volledig naar uw verwachtingen is vormgegeven.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.