U bent hier: 5 Bedden 5 Houten hoog laag bed

Houten hoog laag bed

Ontdek de unieke combinatie van praktisch comfort en natuurlijke schoonheid met onze houten hoog-laag bedden. Deze bedden, vervaardigd uit een diversiteit aan houtsoorten zoals eiken, noten, en teak, bieden niet alleen verstelgemak en ergonomisch voordeel, maar stralen ook tijdloze elegantie uit. Elk houten bed van De Suite is een speciaal stuk vakmanschap dat bijdraagt aan zowel een betere slaapervaring als een verfijnde uitstraling in uw slaapkamer.

Modellen

Hoog laag bedden van hout gemaakt

Bij De Suite bieden we een unieke ervaring in het ontwerpen en realiseren van houten hoog-laag bedden. Onze bedden combineren het gemak van een hoog-laag systeem met het warme, natuurlijke gevoel van hout. Dit biedt niet alleen een functioneel voordeel voor mensen met mobiliteitsproblemen, maar voegt ook een tijdloze elegantie toe aan elke slaapkamer​​​​.

Onze hoog-laag bedden zijn verstelbaar in hoogte en bieden comfortabele matrassen die precies zijn afgestemd op uw lichaam. Dit garandeert een optimale ondersteuning en gemak bij dagelijkse handelingen zoals het opmaken en schoonmaken van het bed. Daarnaast zijn deze bedden verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen, waaronder eenpersoons, tweepersoons en twijfelaar afmetingen, en bieden ze uitgebreide verstelmogelijkheden voor hoofd- en voeteneinde​​​​.

De Suite gebruikt een verscheidenheid aan hoogwaardige houtsoorten, waaronder eiken, noten, teak, beuken, kersen en wengé, allemaal afkomstig uit verantwoordelijk beheerde bossen met FSC-keurmerk. Deze keuze in houtsoorten zorgt ervoor dat we bedden kunnen leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Elk bed, zowel een gestoffeerd hoog laag bed als een van hout, wordt vervaardigd met een diep respect voor het ambacht en weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid​​.

Onze showroom is een inspiratiebron voor klanten die op zoek zijn naar het perfecte zorgbed. Hier kunt u zien hoe wij luxe, comfort en design in onze bedden integreren. Wanneer u De Suite bezoekt, stapt u in een wereld van ambacht en vakmanschap, waar elke klant wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het ontwerpproces. Ons doel is om een bed te creëren dat niet alleen voldoet aan uw praktische behoeften, maar ook uw slaapkamer verandert in een oase van rust en schoonheid​​.

Houten hoog laag boxspring

Ervaar het beste van twee werelden met onze houten hoog-laag boxspring. Perfecte mix van stijl en functionaliteit, deze houten boxspring combineert de warme, natuurlijke uitstraling van hout met geavanceerde verstelmogelijkheden, wat zorgt voor optimaal comfort en een prachtige aanvulling in elke slaapkamer.

deelbaar houten hoogl laag boxspring voor senioren

Hoog laag bed

Wie ouder wordt of slecht ter been is kan veel baat hebben bij een bed dat in hoogte verstelbaar is. Of u het bed nu al gebruikt als zorgbed of alleen voor het opmaken dan wel schoonmaken, met een hoog laag bed bereid u zich voor op de toekomst.

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.