U bent hier: 5 Bedden 5 Houten bed 5 Houten design bed
noten houten design bed

Houten design bed

Dit Amerikaans notenhouten bed, gemaakt door ervaren meubelmakers, combineert verfijnd design met maatwerk voor ultiem slaapcomfort. Een kunstwerk verpakt als design bed.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over dit noten houten bed

Wij gaan graag de uitdaging aan om slaapkamers te maken die zowel visuele weelde als ultiem slaapcomfort biedt. Speciaal voor een binnenhuisarchitect maakten we dit prachtige design bed van Amerikaans noten hout, met zwevende bedombouw en een strak lijnenspel.

Het pronkstuk van dit bed is het hoofdpaneel, zorgvuldig in verstek gezaagd. Het Amerikaans notenhout, met zijn diepe tinten en opvallende nerfpatronen, is omgetoverd tot een kunstwerk op zichzelf. Dit prachtige bed is geen gewoon meubelstuk. Het is een weerspiegeling van de toewijding en passie van onze eigen ervaren meubelmakers. Met trots en plezier hebben zij aan dit project gewerkt. In onze werkplaats is geregeld de leus “hout is van goud” te horen, en dat inspireert ons om tot in de kleinste details te zorgen voor perfectie.

We maken niet alleen fraaie houten bedden, maar zorgen ook voor optimaal slaapcomfort. We kijken naar uw postuur, slaaphouding, leeftijd, eventuele klachten, en zelfs uw persoonlijke voorkeur voor matrasstevigheid. Want slapen is persoonlijk, en wij geloven in maatwerk. Onze op maat gemaakte matrassen zijn ontworpen om precies te voldoen aan uw behoeften, ongeacht of u liever stevig of zacht ligt, een rugslaper of zijslaper bent, jong of oud bent.

sfeerbeeld noten houten bed
detail hoofdpaneel houten bed in verstek

Kenmerken

zwevend bed gemaakt van noten hout

Zwevend bed

Ons zwevende bed, rustend op een naadloze, naar achter vallende donkere plint, creëert de illusie van gewichtloosheid. Het bed geeft een moderne uitstraling aan uw slaapkamer.

 Hoogwaardig hout

Wij maken onze houten bedden met hoogwaardige houtsoorten, waaronder eiken, walnoot en mahonie. We gebruiken alleen FSC-gecertificeerd hout, een keurmerk dat wereldwijd bossen onderhoud.

detail verbinding houten bed ombouw

Bedombouw in verstek

Een houten bedombouw met verstekverbindingen maken we met grote precisie, waarbij de uiteinden van de houten panelen onder een hoek worden gezaagd voor een naadloze aansluiting. 

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

Houtsoorten
inspiratie 2023

Categorie
Donker
Eiken
Exoten
Licht
Noten
Traditioneel
Vintage
Wengé
Shinnnoki Triba Mineral
Chocolate Oak
Raven Oak
Stardust Walnut
Chocolate Oak
Raven Oak
Eiken Vivaci
Eiken Rustiek
Eiken Natural
Shinnoki Ivory Oak
Shinnoki Milk Oak
Oak Harlem Vintage
Oak Hoboken Vintage
Oak Vintage Baltimore
Zebrano
Wengé
Bamboe
Olijf hout
Redgum
Palissander Santos
Mahonie Sapeli
Teak
Shinokki Dusk Frakée
Beuken
Shinnoki Shalk Ash
Berken
Esdoorn
Shinnoki Ivory Oak
Shinnoki Milk Oak
Frozen Walnut
Frozen Walnut
Amerikaans Noten
Stardust Walnut
Cinnamon Walnut
Mahonie Sapeli
Kersen
Teak
Beuken
Berken
Esdoorn
Eiken Vivaci
Eiken Rustiek
Eiken Natural
Amerikaans Noten
Bamboe
Olijf hout
Redgum
Shinokki Dusk Frakée
Eiken Rustiek
Cinnamon Walnut
Oak Harlem Vintage
Oak Hoboken Vintage
Oak Vintage Baltimore

Accessories

Luxe beddengoed

Luxe beddengoed is de kers op de taart voor uw slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Zwitsers katoen satijn, jacquard of zijde. De zachte stoffen en verfijnde afwerking zorgen voor een heerlijke slaapervaring.

houten bed met luxe beddengoed

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.