minimalistisch houten design bed

Houten design bed

Dit notenhouten designbed straalt tijdloze elegantie uit met warme tinten, taps toelopende pootjes en harmonieus hoofdpaneel. Wij maken op maat gemaakte houten bedden met ultiem slaapcomfort.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Ontdek dit minimalistisch designbed

Dit noten houten design bed straalt een tijdloze elegantie uit. Het rijke notenhout, met zijn warme tinten, brengt een gevoel van luxe en verfijning met zich mee. Het bed heeft opvallende taps toelopende pootjes, en dit taps toelopende design komt ook subtiel terug in het hoofdpaneel, wat het geheel een harmonieus en samenhangend uiterlijk geeft.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van houten bedden. Elk bed wordt met liefde en vakmanschap gemaakt in onze moderne werkplaats. Daar gaan onze meubelmakers elke dag weer aan de slag om droombedden tot leven te brengen. Of het nu gaat om de afmetingen, houtsoorten of afwerkingen, wij bieden een overvloed aan keuzemogelijkheden om aan elke klantwens te voldoen.

Wij ontwerpen en produceren niet alleen, maar we maken ook elk bed met één belangrijk doel voor ogen: dat u beter slaapt. Ons slaapadviseurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat het ontwerp niet alleen esthetisch aanspreekt, maar ook dat het matras perfect bij u past. Op een bed van De Suite slaapt u beter!

sfeerbeeld houten design bed
detail houten design bed

Kenmerken

zwevend nachtkastje naast houten design bed

Zwevend nachtkastje los van bed

Onze zwevende nachtkastjes zijn een eigentijdse en geven een ruimte besparende invulling aan uw slaapkamerinrichting. Deze nachtkastjes hangen los van het bed, waardoor ze lijken te zweven.

houtafwerking houten bed

Tot in perfectie afgewerkt

Onze bedden worden tot in de perfectie uitgewerkt. Onze meubelmakers streven naar ongeëvenaarde kwaliteit, met gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldig geselecteerde houtsoorten.

hoofdpaneel houten design bed

Hoofdpaneel met afgeronde hoeken

Wij streven voor onze bedden en hoofdpanelen naar absolute perfectie. Elk model wordt met zorg en precisie vervaardigd, zoals dit hoofdpaneel met afgeronde hoeken voor een verfijnde uitstraling.

Klantervaring

jong stel liggend op houten bed

Klantervaring met houten bed

Egbert en Aranka kozen voor De Suite om hun moderne droomslaapkamer te creëren, inclusief een op maat gemaakt houten designbed en een bijpassende inloopkast.

industriële japanse slaapkamer met houten bed en inloopkast

Complete slaapkamer met inloopkast

Wij maken onze op maat gemaakte slaapkamers met inloopkasten, perfect afgestemd op uw wensen en de beschikbare ruimte. Stijlvol, functioneel en vol luxe, inclusief hangruimte, planken, laden, accessoires en een scala aan kleurenopties.