U bent hier: 5 Over ons 5 Onze specialisten 5 Karlijn Bleeker
fysiotherapeut Karlijn Bleeker

Karlijn Bleeker

Een goede nachtrust een belangrijke sleutel is tot een gezonder en productiever leven. Karlijn, onze gespecialiseerde fysiotherapeut, deelt haar inzichten en behandelingen om pijn- en rugklachten aan te pakken, zodat u beter kunt slapen en sneller kunt herstellen.

“Goed slapen is essentieel voor een gezond en productief leven”

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor een gezonder en productiever leven. Ik ben Karlijn, fysiotherapeut en vitaliteitscoach, en ik hecht niet alleen belang aan uw gezondheid, maar ook in wie u bent als persoon. Mijn diepgaande interesse in het optimaliseren van welzijn drijft me om u oprecht te ondersteunen met alle tools en hulpmiddelen die tot mijn beschikking staan.

Met mijn vakinhoudelijke kennis, gedrevenheid en passie streef ik ernaar om pijn en klachten te verminderen. Ik geloof in een holistische benadering van vitaliteit, waarbij we alle aspecten van gezondheid aanpakken, waaronder slaap, ademhaling, immuunsysteem, voeding, stress en beweging. Samen werken we aan een duurzame verbetering van uw algehele gezondheid, zodat u op de lange termijn fit en vitaal blijft en de uitdagingen van het ouder worden goed aankunt.

Mijn reis begon als dierenartsassistente, een beroep dat me veel vreugde bracht. Echter, na twee persoonlijke hernia-ervaringen en de bijbehorende operaties en revalidatie, realiseerde ik me dat het tijd was voor een nieuwe koers. In 2010 begon ik mijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht en behaalde ik mijn diploma in 2014.

Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn passie voor de sportwereld, waar ik mijn hart en ziel in leg. Het voorkomen van blessures, het verbeteren van prestaties, en het sterker worden zijn aspecten waar ik mijn focus op leg. Mijn reis bracht me ook naar Seattle, Amerika, in 2017 voor een cursus in Functional Patterns. Daar leerde ik het belang van het optimaliseren van menselijke bewegingspatronen en hoe dit leidt tot betere prestaties.

Terug in Nederland startte ik mijn eigen praktijk, waar ik samenwerk met drie andere deskundige fysiotherapeuten. We leggen de nadruk op vitaliteit en richten ons op meerdere domeinen die van invloed zijn op een gezond en evenwichtig leven, van bewegingsroutines tot voedingsrichtlijnen. Ik kijk naar het grotere geheel en help cliënten te begrijpen hoe verschillende aspecten van hun gezondheid onderling verbonden zijn.

Ik werk met trots samen met De Suite, omdat onze samenwerking ons in staat stelt om persoonlijke begeleiding en advies te bieden om de algehele gezondheid te verbeteren.

Bij De Suite begrijpen we het belang van een goede nachtrust in het bereiken van een gezonder leven. Onze gezamenlijke inspanningen worden versterkt door geavanceerde technologieën en innovatieve benaderingen om specifieke slaapgerelateerde aandoeningen aan te pakken. Dit alles met als doel om cliënten te helpen genieten van een gezonder, gelukkiger en meer productief leven.

Rugklachten en pijnklachten zijn veelvoorkomende obstakels voor een goede nachtrust. Mijn behandelingen richten zich op het aanpakken van deze problemen, met speciale aandacht voor klachten die verband houden met slaapproblemen. Dankzij mijn ervaring en samenwerking met De Suite, kan ik cliënten niet alleen helpen om pijn te verlichten, maar ook om de slaapomgeving te optimaliseren voor een diepere en meer verkwikkende rust.

Samen met De Suite ben ik vastbesloten om cliënten te ondersteunen op hun weg naar een gezonder en productiever leven, waarbij we de focus leggen op het fundament van een goede nachtrust. Met passie en empathie werk ik samen met hen om herstel te bevorderen en te motiveren om het beste uit henzelf te halen. Samen met mijn toewijding aan het verbeteren van hun slaapkwaliteit, streven we ernaar om hen de sleutel tot succes te bieden – een goede nachtrust.

Contactgegevens Fysio KB

  • Telefoon: 0180-222221
  • E-mail: [email protected]
  • Adres: Raadhuisplein 30A, 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel