U bent hier: 5 Over ons 5 Onze specialisten

Onze specialisten

Maak kennis met onze toegewijde specialisten bij De Suite, klaar om u te helpen met al uw slaapwensen

Wim specialist in hoog laag bedden, FPS en parkinson

Wim Hofman

Hoog laag bedden, FPS, Parkinson

Wim Hofman, onze specialist in hoog-laag bedden en FPS-technologie, richt zich vooral op het ondersteunen van mensen met Parkinson en neuropathie om slaapproblemen aan te pakken. Door zijn persoonlijke benadering in de showroom en tijdens huisbezoeken biedt hij advies op maat om beter te slapen en sneller te herstellen.

hoog laag bed en seniorenbed specialist

Sandra Sino

Hoog laag bedden, seniorenbedden, twijfelaar bedden

Onze adviseur Sandra, een specialist in slaapoplossingen voor senioren, staat klaar om persoonlijk advies te geven. Of u nu op zoek bent naar een hoog laag bed, een comfortabel seniorenbed, of een twijfelaar bed van 120×200, Sandra biedt deskundige begeleiding.

specialist in hoog laag bedden, boxsprings en zorgbedden

Casper Hofman

Boxsprings, FPS en zorgbedden

Onze specialist Casper, heeft zich toegewijd aan het vinden van het beste bed voor u. Met zijn expertise in zorgbedden en hoog-laag boxsprings begrijpt hij dat maatwerk essentieel is, vooral voor mensen met overgewicht, rug- of beenklachten. Casper geeft persoonlijk advies, in de showroom of aan huis

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Bart Hofman

Hoog laag bedden, complete slaapkamers

Onze bevlogen adviseur Bart, is gespecialiseerd in het ontwerpen van complete slaapkamers. Zijn passie ligt in het realiseren van dromen. Door met de klant in gesprek te gaan en te luisteren naar hun behoeften zet hij hun wensen en ideeën om in unieke en verfijnde ontwerpen die de verwachtingen overtreffen. 

interieur specialist Tamara van Residenza

Tamara van Blijswijk

Interieurspecialist van Residenza

Onze in-house interieurspecialist, Tamara van Blijswijk, is met haar bedrijf gevestigd op de 1e verdieping van onze showroom. Met haar creatieve bevlogenheid transformeert ze uw (slaap)kamerinrichting tot een samenhangend geheel. Tamara’s expertise omvat het stijlen van vloeren, muren raambekleding en slaapkamergordijnen.