U bent hier: 5 Over ons 5 Onze specialisten 5 Tamara van Blijswijk
interieur specialist Tamara van Residenza

Tamara van Blijswijk

Wat je leuk vindt daarin zit je kracht, wordt weleens gezegd. Dat geldt zeker voor mij. Mijn kennis, ervaring en creativiteit zet ik volledig in als ik adviezen geef. Ik zet in op merken en leveranciers die op een ecologisch duurzame manier werken en goed zijn voor hun mensen op de werkvloer.

“Veel kan tegenwoordig online, maar onze stijl en sfeer beleeft u hier”

U heeft wensen en ideeën voor uw slaapkamer maar het duizelt u als u ziet wat er allemaal aangeboden wordt. Wellicht vraagt u zich af hoe u van alles wat u leuk en mooi vindt, een harmonieus geheel kan maken. Ziet op tegen het in- en uitlopen van interieurwinkels? Het kan anders! Residenza heeft de oplossing. Daar vindt u alles bij elkaar en krijgt u persoonlijk advies en persoonlijke begeleiding. Ontdek waar wij u allemaal mee kunnen helpen. In de showroom van De Suite werk ik samen met hun adviseurs en heb ik mijn eigen afdeling met een grote collectie slaapkamer gordijnen (verduisterend en in-between), overige raamdecoratie zoals plissées, vloerbedekking en tapijt. Bovendien vindt u een uitgebreide collectie aan behang en heb ik prachtige collecties van onder meer Christian Fischbacher, Muance en Arte.

Bij Residenza zijn de collecties, het advies, het ontwerp en de realisatie belangrijkste pijlers. Met een totaalconcept neem ik u alle zorg uit handen. In de showroom kan ik u de mooiste collecties en merken laten zien. Daar is alles wat nodig is om een huis of appartement te transformeren tot een persoonlijk, fijn en leefbaar thuis. Ik kan ook bij u thuiskomen met een aantal stalenboeken. Met de raam- en vloerdecoratie in de juiste kleurenmix hebben we de basis. Vandaaruit richten we ons op de details. Alles wordt voor u op maat gemaakt, precies zoals u het wilt. Ik werk met betrouwbare en kundige leveranciers en stoffeerders, waardoor kwaliteit en service gegarandeerd zijn. Het zijn getalenteerde professionals met veel ervaring in de interieurbranche.