U bent hier: 5 Bedden 5 Seniorenbed 5 Seniorenbed met kastombouw
seniorenbed met kastombouw

Seniorenbed met kastombouw

Ervaar luxe met het seniorenbed met kastombouw: een perfecte harmonie van stijl en functionaliteit, naadloos geïntegreerd voor opbergruimte en comfort.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over ons bed met kastombouw

Bij De Suite begrijpen we dat ouder worden niet alleen om aanpassingen vraagt, maar ook om behoud van stijl en elegantie. Een seniorenbed met kastombouw van De Suite is een getuigenis van deze filosofie. Dit unieke design, waarbij het bed en de kastombouw naadloos in elkaar overlopen, biedt een stijlvolle en praktische oplossing voor de slaapkamer.

De kastombouw, ontworpen voor maximale opbergruimte, draagt bij aan een opgeruimde en rustgevende slaapkamer. De harmonie tussen bed en kast creëert een coherent interieurbeeld dat zowel rustgevend als functioneel is. Het bed zelf, uitgerust met een hoog laag mechanisme, biedt gemak bij het opstaan en gaat gepaard met een ergonomisch ontwerp dat rekening houdt met mogelijke fysieke beperkingen van ouder wordende gebruikers.

Dit bed is elektrisch verstelbaar en verbindt ergonomie met design, waarbij we rekening houden met de toekomstige wensen zonder in te leveren op de esthetiek. Het is een statement van hoe De Suite luxe en praktische overwegingen combineert, om een slaapomgeving te creëren die zowel mooi als levensloopbestendig is.

sfeerbeeld senioren hoog laag bed deelbaar
detail kastombouw

Kenmerken

seniorenbed met kastombouw met deuren open

Kast om bed heen

Deze op maat gemaakte kastombouw maakt het seniorenbed compleet en voegt een georganiseerde uitstraling toe aan de slaapkamer. Deze maatwerk-oplossing maximaliseert de opbergruimte en zorgt voor strakke afwerking.

kastombouw met bedlampen

Alkoof met verlichting

Een alkoof met verlichting creëert een gezellige en sfeervolle hoek in elke ruimte. De subtiele verlichting voegt een warme gloed toe en maakt uw bed tot een perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Uit te breiden tot hoog laag bed

Onze elektrische seniorenbedden zijn ook uit te voeren als hoog laag bed: ideaal bij het  opmaken en schoonmaken. Verstelbaar voor comfortabel werken, deelbaar en voorzien van wielen met rem.

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

Stoffen en leerdoeken inspiratie

Categorie
Vocht- en vuilwerend
Wol en naturellen
Leer en suède
Velvet en velours
Trust Brown 15
Superior Hunter 156
Suit Cacao 83
Stone Grey 60
Perth Shell 196
Perfect Thyme 206
Icon CA1565-082
Woolly JA1025-050
Woolen 1-1328-089
Oslo 9-2326-071
Facet Rust 29
Facet Dolphin 180
Epoque Velvet CA1550 081
Dominica 9-2277-091
Crusy Wool 1-1306-021
Club 1-1389-031
Attractive CH2473-060
River Brown 15
Reno Espresso 123
Relax Camel 09
Parq Graphite 66
Gaucho Vol2-070
Challenger Mustard 06
Bull Niagara 158
Bull Ecualyptus 193
Boxer Liver 10
Boston Brandy 127
Aston Naturel 01
Unique Carmine 36
Tempo Liver 10
Punto Velvet CA1293-032
Pallazo Velvet CA1175-067
New York 034
My Love CH2902-051
Kane Liver 10
City Velvet CA7832-033
Champ Sand 03
Champ Hunter 156
Challenger Thyme 206
Allure velvet CA1357-053
Allure Velvet CA1357-034
Adore Cognac 28

Accessories

Luxe beddengoed

Luxe beddengoed is de kers op de taart voor uw slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Zwitsers katoen satijn, jacquard of zijde, biedt het ultiem comfort en stijl. De zachte stoffen en verfijnde afwerking zorgen voor een weelderige slaapervaring, terwijl het elegante ontwerp luxe toevoegt aan uw bed.

luxe beddengoed van christian fischbacher belle epoque

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Slaapkamers met seniorenbed en kastombouw

luxe slaapkamer met senioren hoog laag bed en kastombouw

Luxe slaapkamer met hoog laag bed en kastombouw

In deze luxe slaapkamer is maatwerk de sleutel tot perfectie. De kastombouw, vervaardigd uit duurzaam FSC hout, biedt stijlvolle opbergruimte, terwijl het hoog-laag bed ultiem comfort en functionaliteit biedt.

luxe slaapkamer met senioren hoog laag bed en kastombouw

Slaapkamer met senioren hoog laag bed en kastombouw

Deze luxe slaapkamer is een toonbeeld van maatwerk, waarbij een senioren hoog laag bed de kern van comfort en functionaliteit vormt. De kastombouw, gemaakt van duurzaam FSC hout, biedt stijlvolle opbergruimte. 

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.