U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Bed met kastombouw
bedombouw met kastruimte

Bed met kastombouw

De op maat gemaakte bed met kastombouw in deze compacte slaapkamer is zowel stijlvol als praktisch. Het slimme ontwerp benut elke centimeter voor opbergruimte, met accessoires zoals garderobeliften en schoenenrekken. In onze eigen werkplaats wordt het kastinterieur zorgvuldig samengesteld, waarbij functionaliteit en een persoonlijke touch worden gecombineerd, afgestemd op uw wensen en de stijl van uw slaapkamer.

Complete slaapkamer

tekening bedombouw met kastruimte

Bedombouw met kastruimte

De op maat gemaakte bedombouw met kastruimte is zowel stijlvol als praktisch. Het slimme ontwerp benut elke centimeter voor de kleding, met accessoires zoals garderobeliften en schoenenrekken. De combinatie met de alkoof zorgt voor een persoonlijke toch.

bedombouw met kastruimte op maat

Kastombouw op maat

Bij het ontwerpen van uw slaapkamer met kastombouw verbeelden wij deze in een levendige 3D-visualisatie, waarin elk detail van de ruimte en uw persoonlijke stijl nauwkeurig wordt weergegeven, om u een realistische voorstelling van het eindresultaat in uw slaapkamer te bieden.

kleine slaapkamer met bedombouw met kastruimte

Brugkast boven het bed

Een brugkast benut de ruimte boven het bed. We kiezen er vaak voor om deze kast wat ondieper te maken dan de andere kasten zodat je niet in een al te diepe nis komt te liggen. De deuren voeren we naar keuze uit met draai- of met vouwdeuren.

bed met bergruimte
hoekkast tegen kastombouw

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.