U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Kleine slaapkamer met kastombouw
kleine slaapkamer met kastombouw

Kleine slaapkamer met kastombouw

Een kleine slaapkamer met een slim ontworpen kastombouw is de perfecte oplossing om ruimte te maximaliseren. De kastombouw kan op maat worden gemaakt om elke beschikbare hoek te benutten, waardoor er voldoende opbergruimte is voor kleding en andere spullen. Dit maakt de slaapkamer georganiseerd en netjes, zelfs in beperkte ruimtes, terwijl het ook een esthetisch aantrekkelijk element toevoegt aan de kamer.

Complete slaapkamer

kleine slaapkamer met bed en kastombouw

Kleine slaapkamer met kastombouw

In deze slaapkamer maakten we een bed met kastombouw waarmee ook de vrije ruimte boven het bed met een brugkast wordt benut. Ook een kleine slaapkamer kunnen we luxe inrichten zoals dit voorbeeld met kasten en een bed van Egger notenhout met witte deuren.

brugkast boven het bed

Brugkast boven het bed

Een brugkast benut de ruimte boven het bed. We kiezen er vaak voor om deze kast wat ondieper te maken dan de andere kasten zodat je niet in een al te diepe nis komt te liggen. De deuren voeren we naar keuze uit met draai- of met vouwdeuren.

verlichting onder brugkast

Verlichting onder brugkast

Onder de brugkast bevindt zich handige verlichting die zorgt voor een sfeervolle en praktische leeshoek. Deze subtiele verlichting is draadloze te bedienen en zorgt voor extra sfeer in de slaapkamer.

detail kast op maat
slaapkamer met kastombouw
brugkast met nachtkastjes

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.