U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Luxe slaapkamer met hoog laag bed en kastombouw
luxe slaapkamer met hoog laag bed en kastombouw

Luxe slaapkamer met hoog laag bed en kastombouw

Met een “state of the art” senioren bed in de vorm van een hoog laag bed op maat is deze luxe slaapkamer klaar voor langdurig gebruik. Ook als er onverhoopt zorg nodig is. De kastombouw rondom het bed zorgt niet alleen voor veel kastruimte, maar ook voor een luxe hotel uitstraling.

Complete slaapkamer

luxe kastombouw met brugkast

Brugkast

Een brugkast benut de ruimte boven het bed. We kiezen er vaak voor om deze kast wat ondieper te maken dan de andere kasten zodat u niet in een al te diepe nis komt te liggen. 

luxe slaapkamer met kastombouw

Verlichting kastombouw

De bedlampen in de alkoof onder de brugkast geven sfeerverlichting en zijn bovendien handig om bij te lezen. U vindt bij ons vele modellen bedlampen die geschikt zijn voor de kastombouw.

klant bij hoog laag bed

Hoog laag bed

Een hoog laag verstelbaar bed combineert comfort en functionaliteit. Het maakt het in- en uitstappen makkelijker en vereenvoudigt het bed opmaken en het schoonmaken onder uw bed.

kastombouw met hoekkast
slaapkamer met kastombouw
bedbrug met kastombouw

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.