U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Luxe slaapkamer met senioren hoog laag bed
luxe slaapkamer met senioren hoog laag bed

Luxe slaapkamer met senioren hoog laag bed

In deze luxe slaapkamer combineert het senioren hoog laag bed functionaliteit met stijl, een perfect voorbeeld van onze expertise in het creëren van comfortabele slaapkamers. De slaapkamerkast met glazen deuren weerspiegelt het luxe bed op subtiele wijze en sluit aan op de persoonlijke garderobe, met een brede selectie aan accessoires voor langdurig plezier en gebruiksgemak.

Complete slaapkamer

hoofdpaneel trallici

Hoofdpaneel Trallici

Onze Trallici hoog laag boxspring heeft een kenmerkende houten omlijsting in dezelfde kleur als de nachtkastjes. De nachtkastjes worden zwevend aan het hoofdpaneel gemonteerd met doorboven een handige bedlamp voor sfeer- en leeslicht.

draaideurkast deuren dicht

Draaideurkast

Wij maken elke draaideurkast volledig op maat. Voor elke slaapkamer stemmen we het ontwerp af op de beschikbare ruimte én uw persoonlijke stijl. De kasten worden door ons ontworpen, gemaakt én gemonteerd.

draaideurkast met deuren open

Kastindeling op maat

De keuze voor uw kast interieur is vrijwel onbeperkt, omdat we elke kast in eigen meubelmakerijk maken. Wij helpen u met de optimale indeling waarbij u kunt kiezen uit vele opties zoals garderobliften, schoenenrekken en verlichting.

seniorenbed trallici

Hoog laag
seniorenbed

Een hoog laag boxspring is het seniorenbed van nu. De aanpasbare bedhoogte is ergonomisch al snel waardevol. Het maakt het makkelijker om in en uit bed te komen en vermindert rugbelasting bij het opmaken.

senioren vrouw maakt hoog laag bed op
luxe draaideurkast met gelakt glas

Draaideurkast

Een op maat gemaakte draaideurkast voegt de finishing touch toe aan uw slaapkamer. Met onze excellente afwerking en maatwerk realiseren we een unieke slaapkamer die perfect aansluit op de persoonlijke stijl van onze klanten. Optimaal gebruik van ruimte, en het gebruik van hoogwaardige materialen komen samen in deze functionele en prachtige draaideurkast.

uittrekbaar schoenenrek

Handige accessoires

Het kastinterieur maken we op maat met allerie accessoires zoals een uittrekbare schoenenplank, een uittrekbaar schoenenrek, laden op op maat en een verborgen sieraadlade.

laden in kastinterieur

Klantervaring

Marja en Robert zochten een nieuw bed en lazen in het NRC dat De Suite speciaal bedden maakt voor mensen met de ziekte van Parkinson. Robert heeft parkinson en de FPS technologie in hun hoog laag boxspring maakt het leven weer wat makkelijker.

senioren zitten op hoog laag bed

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.