U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Senioren slaapkamer met hoog laag boxspring

Senioren slaapkamer met hoog laag boxspring

In deze senioren slaapkamer, ingericht met een focus op ergonomie en comfort, staat een hoog laag boxspring. Deze bedhoogte is aanpasbaar voor een eenvoudige toegang en minder rugbelasting tijdens het bed opmaken. De kamer is efficiënt ingedeeld met een kledingkast die de beperkte ruimte van de kleine slaapkamer optimaal benut.

Complete slaapkamer

kleine senioren slaapkamer met boxspring en inbouwkast

Kleine slaapkamer inrichten

Maximaliseer uw kleine slaapkamer met onze op maat gemaakte bedden en kasten, ontworpen volgens uw stijl. Met een slimme indeling tot decoratieve accenten creëren we een harmonieuze, luxe slaapkamer.

boxspring trallici in kleine slaapkamer

Luxe boxspring

Elk luxe boxspring wordt op maat gemaakt, afgestemd op individuele behoeften, om een betere slaapkwaliteit te verzekeren, ideaal voor senioren die worstelen met slaapproblemen en pijnklachten in de ochtend.

slaapkamer met hoog laag boxspring

Hoog laag boxspring

Het lijkt misschien niet meteen een bed dat geschikt is voor thuiszorg, maar niets is minder waar. Dit hoog laag bed is volledig verstelbaar in hoogte, waardoor u met gemak het bed kunt opmaken en schoonmaken.

hoog laag boxspring trallici

Hoog laag boxspring

De hoog laag boxsprings van De Suite verenigen stijlvol design met praktische functionaliteit. Naast het aanpassen aan individuele smaak en interieur, biedt het bed eenvoud in onderhoud en schoonmaak. Dit zorgt voor een aantrekkelijk en ondersteunend slaapmeubel, dat zowel comfort als gemak in de slaapkamer brengt.

hoog laag boxspring trallici deelbaar
bedlamp aan hoofdpaneel van boxspring trallici

Slaapkamerkast

Bij het inrichten van senioren slaapkamers richten we ons op het creëren van een harmonieuze omgeving. Onze kledingkasten zijn speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte volledig te benutten. Met draaideuren en een naadloze montage door onze vakbekwame meubelmakers, zorgen we ervoor dat elke kast stofvrij blijft en geen loze ruimte bevat. Dit resulteert in een praktische en esthetisch aantrekkelijke opslagoplossing.

senioren slaapkamer met slaapkamerkast
detail kledinglift
slaapkamerkast met uittrekbaar broekenrek
vitrage

Slaapkamer gordijnen

Slaapkamergordijnen zijn meer dan alleen raambekleding; ze creëren de sfeer in uw persoonlijke toevluchtsoord. Met keuze uit diverse stoffen en stijlen, kunt u de perfecte combinatie van privacy en esthetiek vinden. Verduisteringsgordijnen helpen u bij een goede nachtrust, terwijl lichte en luchtige gordijnen de kamer opfleuren.

senioren slaapkamer gordijnen

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.