U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Smalle slaapkamer inrichten
smalle slaapkamer inrichten

Smalle slaapkamer inrichten

Bij het inrichten van een smalle of kleine slaapkamer combineert De Suite creativiteit en vakmanschap. Elk detail krijgt aandacht, van op maat gemaakte kasten tot ergonomisch ontworpen matrassen. Op deze manier creëren we niet alleen een esthetisch aantrekkelijke ruimte, maar bieden we ook optimaal comfort en functionaliteit.

Complete slaapkamer

room divider in smalle slaapkamer

Room divider

Onze ladekasten, ontworpen om naadloos aan te sluiten bij onze bedden, fungeren als ideale room dividers. Ze bieden een slimme manier om de slaapkamer te verdelen in een slaap- en kleedruimte​​.

 

boxspring quattro in smalle slaapkamer

Boxspring Quattro

De Boxspring Quattro, afgestemd op uw lichaam en specifieke behoeften, zorgt voor een optimale slaapervaring, zelfs in een smalle slaapkamer. We kijken wie ú bent!

detail hoofdpaneel quattro

Gecapitonneerd hoofdpaneel

Ons vakmanschap komt tot uiting in het gecapitonneerde hoofdpaneel, een staaltje van vakkundig stoffeerwerk door onze meubelmakers. Dit detail verrijkt elke slaapkamer met een vleugje luxe en ambachtelijke kwaliteit​​.

Klantervaring

Voor Nathalie en Maarten maaken we dit slaapkamerontwerp, zorgvuldig uitgewerkt binnen budget en tijdsplan. Combineert stijl met praktisch gemak. Met een nieuw gestukadoorde wand, verlaagd plafond met spotjes en doordachte schakeling, creëert het een harmonieuze balans tussen slaap- en kleedgedeelte. “Het resultaat overtrof onze verwachtingen, zonder breekwerk of gedoe!”

klantervaring met smalle slaapkamer inrichten

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.