U bent hier: 5 Ervaring 5 Smalle slaapkamer stijlvol ingericht
klant in smalle slaapkamer

Smalle slaapkamer stijlvol ingericht

In een kleine of smalle slaapkamer is vaak meer mogelijk dan men denkt. In de breedte van deze kamer staat een room divider met laden, die zorgt voor een aparte ruimte voor de kasten en een rustige plek voor het bed. Voor Nathalie en Maarten maakten we van deze luxe slaapkamer in samenwerking met aannemersbedrijf Westra.

De klant aan het woord

“Ik was al maanden aan het worstelen met de indeling van mijn slaapkamer. De ruimte was smal, zonder optie voor uitbreiding naar andere kamers, en ik had echt meer kastruimte nodig. Op zoek naar een frisse blik en een goed idee, kwam ik na een advertentie in de Villa d’Art bij De Suite terecht voor een slaapkamerontwerp.

In de showroom van De Suite kreeg ik een inspirerende sessie, en het ontwerpproces begon. Het ‘eureka’-moment kwam met een innovatieve ladekast als centraal punt in mijn slaapkamer. Dit was een hele nieuwe benadering, maar het maakte optimaal gebruik van de ruimte in mijn smalle kamer.

De nieuwe slaapkamerindeling voelt rustig en ruimtelijk aan, ondanks dat ik nu dubbele kastruimte heb. Een plafondhoge draaideurkast biedt voldoende ruimte voor hangende kleding, en de centrale ladekast verdeelt de kamer in een kleed- en slaapgedeelte, met veel opbergruimte voor kleinere items.

Wat het bed betreft, ik had het idee van een luxe boxspring al opgegeven, maar De Suite liet zien dat zelfs in een smalle kamer een kingsize bed van 180×200 mogelijk was. Het bed is bekleed met prachtige suedine stof van Carlucci en heeft een blind gecapitonneerd hoofdpaneel, wat een luxueuze uitstraling geeft. Aan het hoofdpaneel zijn zelfs nachtkastjes bevestigd.

Het hele slaapkamerontwerp is van A tot Z uitgevoerd, binnen budget en tijdsplanning, zonder de vloerbedekking te vervangen of breekwerk. Met behulp van Aannemersbedrijf Westra zijn de muren opnieuw gestukadoord, het plafond verlaagd en spotjes geplaatst met aparte schakelingen voor het kleed- en slaapgedeelte, handig bij de deur en de nachtkastjes geplaatst.”

 

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.