Bedlampen

De Suite maakt de mooiste bedden in combinatie met bijpassende bedlampen. Wij zorgen dat de bedlamp wordt ingebouwd en werken alle kabels netjes weg.

Tube

De tube bedlamp, volledig snoerloos en 360 graden draaibaar, is de perfecte leeslamp met een minimalistisch, strak design. Past naadloos bij elk bedontwerp en een bed accessoire die beschikbaar is in edelstaal, zwart, brons, messing, chroom en wit.

bedlamp enna

Nautilus

De Nautilus, verkrijgbaar in wit en zwart, combineert sfeervol top-down licht met richtbare leesverlichting. Met zijn strakke vormgeving past het perfect bij elk design bed en combineren we deze lamp vaak met zwevende nachtkastjes.

bedlamp nautilus op hoofdpaneel durante

Scar-LED

Deze flexibele bedlamp, met zijn uiterst sterke en duurzame arm, is perfect richtbaar in elke positie. Verkrijgbaar in wit, zwart en edelstaal, en hier gemonteerd op het blad van het nachtkastje. Een mooie lamp voor in de moderne slaapkamer.

bedlamp Scar Led

Park Lane

De Park Lane bedlamp, met twee lichtbronnen, past in elke slaapkamerstijl. Eén lichtbron met een kap voor sfeerverlichting en een richtbare voor lezen. Kappen in zwart, wit, taupe, en het armatuur in populaire kleuren zoals edelstaal, zwart, en brons. Perfect voor een hotel chique slaapkamer.

bedlamp Park Lane

Ascoli

Deze snoerloze, inbouwbare lamp is draaibaar en richtbaar, optioneel met een pendule voor extra bereik. Ideaal om verlichting precies op je boek te richten. Verkrijgbaar in zwart, brons en edelstaal, een aanwinst voor elke leeshoek.

bedlamp Ascoli

Snoerloos

Heeft u ook zo veel last van (te veel) snoeren naast uw bed? De Suite bouwt alles wat stroom nodig heeft netjes in het bed of hoofdpaneel in. Zowel bedlampen, maar ook stroompunten met en zonder usb A/C.

bedlamp en stroom snoerloos in hoofdpaneel ingebouwd

Uitstapverlichting

Uitstapverlichting onder of in de buurt van uw bed dient als oriëntatie wanneer u ’s nachts uit bed gaat. Verlichting onder het bed is een veel gekozen optie bij onze hoog laag bedden.

orientatieverlichting onder bed

Licht achter het bed

Licht achter het hoofdpaneel van het bed kan een echte sfeermaker zijn. Voor mooi egeaal licht passen wij de verlichting van Hera toe, draadloos te bedienen. U kunt ook zelf een HUE-line achter het paneel plaatsen.

licht achter bed