U bent hier: 5 Bedden 5 Accessoires 5 Nachtkastjes

Nachtkastjes

De Suite maakt complete bedden met stijlvolle accessoires zoals zwevende nachtkastjes. Beschikbaar in vele varianten, van één tot meerdere laden, en naar wens vrij van de vloer voor gemakkelijk schoonmaken. Kies uit een breed scala aan houtsoorten, perfect passend bij uw bedstijl.

Zwevende nachtkastjes

Onze zwevende nachtkastjes, gemonteerd aan het hoofdpaneel, zweven boven de vloer voor eenvoudig schoonmaken en bieden een strak, rustgevend design. Beschikbaar in vele variaties, met één of meerdere laden, perfect voor elke slaapkamerstijl en vaak gekozen met ingebouwde bedlampen.

zwevend nachtkastje met open vak en een lade

Nachtkastjes op de vloer

Onze vloerstaande nachtkastjes bieden extra hoogte en daarmee meer opbergruimte. Uitvoerbaar met meerdere laden of deurtjes, de mogelijkheden zijn eindeloos en altijd perfect afgestemd op uw bed, voor een naadloze en stijlvolle slaapkamerinrichting.

nachtkaste met laden en deurtje

Nachtkastjes in vele variates en altijd passend bij hert bed

De Suite creëert nachtkastjes in diverse stijlen: rank, zwevend, op pootjes, met meerdere laden, in elke houtsoort. Wij specialiseren in complete slaapkamers, waarbij alles – van nachtkastjes tot ladekasten en inbouwkasten – perfect op elkaar en op het bed is afgestemd.

moderne slaapkamer met design bed en ladekast

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel