U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Hotel chique slaapkamer

Hotel chique slaapkamer

De Suite is expert in het creëren van hotel chique slaapkamers. Wij geloven dat uw slaapkamer zowel ’s nachts als overdag een gevoel van luxe en sfeer moet bieden. Laat ons u helpen uw droomslaapkamer te realiseren voor ultieme ontspanning en comfort.

Hotel chique slaapkamers

Hotel chique slaapkamer inrichten

Bij De Suite specialiseren we ons in het creëren van hotel chique slaapkamers, waar moderne luxe en persoonlijke stijl naadloos samenvloeien. Onze slaapkamerontwerpen gaan verder dan louter esthetiek; ze vormen een leefruimte die is ontworpen voor ultieme ontspanning. Elke bed of boxspring die wij aanbieden, is van wereldklasse, met een breed scala aan individuele aanpassingsmogelijkheden om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Wij zorgen ervoor dat elk element, van het bed tot de slaapkamerkasten op maat, bijdraagt aan een perfect gevoel van welzijn en comfort in uw slaapkamer​​.

Een complete slaapkamer van De Suite biedt een harmonieus gevoel, waarin alle elementen – van het bed tot de kasten en nachtkastjes – zorgvuldig zijn afgestemd om samen een perfecte slaapomgeving te vormen. Onze aandacht voor detail en kwaliteit zorgt ervoor dat uw slaapkamer niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling van uw persoonlijke stijl en elegantie. “De Suite maakt van uw slaapkamer dé plek om tot rust te komen in een sfeer en ambiance die precies past bij uw eigen stijl,” waardoor elke nacht aanvoelt als een verblijf in een luxe hotel​​.

hotel chique design bed duo pezze

Luxe bedden en boxsprings

In een hotel chique slaapkamer speelt het bed een sleutelrol, essentieel voor de stijl en het gevoel van de ruimte. Een stijlvol bed of boxspring is daarom onmisbaar. We besteden veel zorg aan elk aspect van het bed, van het ontwerp tot het comfort van het matras, en bieden opties zoals een TV-lift of een aangepast hoofdbord om perfect aan uw slaapwensen te voldoen.

hotel chique slaapkamer met hoog bed en inloopkast

Hotel chique slaapkamer met inloopkast

Tijdens een verbouwing creëerden we voor een klant een ruime slaapkamer met de uitstraling van een hotel chique interieur, die vloeiend overgaat in een elegante badkamer. Een hoogtepunt is de inloopkast, een unieke ‘kamer in een kamer’ van zwart eiken. De combinatie van een TV-kast en kaptafel completeert de creatieve en luxe sfeer van deze slaapkamer.

 

 

kastinterieur op maat

Luxe slaapkamerkasten

In een hotel chique slaapkamer zijn kasten meer dan opbergruimte; ze dragen bij aan de algehele uitstraling. Onze ontwerpers houden rekening met zowel de stijl als de capaciteit van de slaapkamerkasten. Afhankelijk van de grootte van uw slaapkamer, kunnen we het aantal kasten aanpassen om een ruimtelijk gevoel te behouden, of juist kiezen voor grotere ladekasten en kasten, waarbij we nauwlettend letten op uitstraling en functionaliteit.

slaapkamer inrichten, slaapkamer gordijnen

Luxe slaapkamer inrichten met vloeren en gordijnen

De experts van De Suite bezitten de kennis en het vakmanschap om uw hotel chique slaapkamer te ontwerpen en realiseren. Een perfecte inrichting is cruciaal voor dit luxe gevoel. We zorgen voor een op maat gemaakt bed en letten ook op de rest van de inrichting, zoals gordijnen, vloeren, behang en accessoires, in samenwerking met Tamara van Blijswijk van Residenza.

Klantervaringen

klant op hotel chique familiebed scatole

Hotel chique slaapkamer met familiebed

Bij De Suite helpen we klanten zoals Alain en Melanie hun hotel chique droomslaapkamer te realiseren, compleet met een kingsize bed dat het hele gezin verwelkomt. Wij maken van uw slaapkamer dé plek om tot rust te komen in een sfeer en ambiance die precies past bij uw eigen stijl.

klant maakt bed op in luxe slaapkamer

Hotel chique slaapkamer met inloopkast

Droomt u van een slaapkamer met een inloopkast voor uw kleding en accessoires? Bij De Suite ontwerpen we inloopkasten die perfect aansluiten bij uw slaapkamer, met advies voor een optimale indeling voor een overzichtelijke en stijlvolle garderobe.

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Hotel chique slaapkamer ontwerpen

Het ontwerpen van uw hotel chique slaapkamer begint bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Of het nu gaat om specifieke details zoals de stijl, indeling, materialen, of faciliteiten zoals een bepaald type bed, zwevende kastjes, of een TV-lift, onze specialisten baseren hun ontwerp op uw visie. Zo brengen we ideeën tot leven en wordt het proces van keuzes maken eenvoudiger en doelgerichter,

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.