U bent hier: 5 Bedden 5 Accessoires 5 Ladekasten

Ladekasten

De Suite biedt stijlvolle, op maat gemaakte bedden en bijpassende dressoirs, ontworpen in samenspraak met onze creatieve slaapkamerontwerpers. Ontdek eindeloze mogelijkheden met deze slaapkamer accessoires voor een perfecte eenheid tussen bed en dressoir.

Ladekasten passend bij het bed

Onze ladekasten, afgestemd op onze bedden, verenigen stijl met materiaal in een harmonieus ontwerp. Elk exemplaar is uitgerust met hoogwaardige Blum ladegeleiders, die een soepele, stille werking en duurzame kwaliteit garanderen.

zwevend bed duo pezze met bijpassende ladekast

Zwevende ladekasten

Elegante zwevende ladekasten, voorzien van zowel laden als deurtjes, bieden een moderne, ruimte-efficiënte oplossing. De Blum ladegeleiders zorgen voor een geruisloze, soepele beweging, wat bijdraagt aan de premium kwaliteit en functionaliteit.

ladekast van venetiaans meerpalen hout

Ladekast als vrijstaande dressing table

Onze vrijstaande dressing tables zijn perfect voor slaapkamers met inloopkast en combineren schoonheid met functionaliteit. Uitgerust met duurzame Blum ladegeleiders, bieden ze een superieure ervaring met soepel glijdende laden die gemak en stijl toevoegen aan elke slaapkamer.

vrijstaande ladekast

Ladekast met TV-Lift

Deze ladekasten, met een ingebouwde TV-lift, vormen een slimme oplossing voor moderne slaapkamers. De Blum geleiders verzekeren een stille en soepele werking van de laden, waardoor kwaliteit en luxe vooropstaan in het ontwerp.

Tv meubel in slaapkamer

Ladekast achter bed

Specifiek voor vrijstaande bedden ontworpen, combineren deze ladekasten achter het bed stijl met praktische opslag. Met de robuuste Blum ladegeleiders zijn de laden uiterst betrouwbaar en soepel in gebruik, wat bijdraagt aan de algehele luxe uitstraling van uw slaapkamer.

Ladekast achter bed

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel