U bent hier: 5 Bedden 5 Ferrara 5 Zwevend design bed Ferrara
zwevend design bed ferrara

Zwevend design bed Ferrara

Ontdek de Ferrara: een zwevend design bed van De Suite, waarin vakmanschap en stijl samenkomen voor een ongeëvenaarde slaapervaring.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over dit bed

Deze Ferrara is een voorbeeld van zwevend design, waarbij een strak gestoffeerd hoofdpaneel het middelpunt vormt. Dit hoofdpaneel kan naar wens in elke breedte en hoogte vervaardigd worden, wat zorgt voor een persoonlijke touch in elke slaapkamer. Het is mogelijk om het te combineren met deelbare en verrijdbare bedden, of in deze specifieke uitvoering, met een elegant terugvallende plint. Naast gestoffeerde design bedden weten klanten ons ook te vinden voor een houten design bed.

Bij De Suite gaat het om meer dan alleen het creëren van een mooi bed; we focussen op het verbeteren van de slaapkwaliteit. Zo letten we op de juiste ondersteuning om een gezonde nachtrust te bevorderen. Dit draagt bij aan een comfortabele nachtrust en helpt opstaan zonder rugpijn te bevorderen. Bij De Suite begrijpen we dat een goed bed de sleutel is tot beter slapen, en we zetten ons in om dit voor iedere klant te realiseren.

sfeerbeeld design bed ferrara
detail zwevend bed ferrara

Kenmerken

design bed ferrara elektrisch

Elektrisch verstelbaar

Een elektrisch verstelbaar bed biedt ultiem comfort en flexibiliteit. Met één druk op de knop verstelt u de positie voor optimale ondersteuning tijdens lezen, ontspannen of slapen, en draagt bij aan een betere nachtrust.

bijpassend nachtkastje in stof

Meegestoffeerde bedhockers

Bij dit bed hebben we twee bijpassende bedhockers gemaakt, die gebruikt worden als nachtkastjes. Ze zijn gestoffeerd in dezelfde stijl als het bed, wat zorgt voor een mooi, samenhangend geheel in uw slaapkamer.

zwevend bed ferrara

Uit te breiden tot hoog laag bed

Wij bieden de mogelijkheid om uw bed uit te breiden naar een hoog-laag bed, ideaal voor zorgbehoeften. Zo combineert u de functionaliteit van een verzorgingsbed met een modern slaapkamerontwerp.