U bent hier: 5 Ervaring 5 Complete slaapkamer in levensloopbestendige woning

Complete slaapkamer in levensloopbestendige woning

Nicole en Cees kochten een nieuwe appartement. Wij hielpen met de nieuwe slaapkamer: een verstelbaar bed, TV-meubel en hoekkast met draaideuren. Nicole: “Het helpt ook dat het een familiebedrijf is. Dat geeft een vertrouwd gevoel.”

Slaapkamer met luxe bed en room divider

luxe slaapkamer in levensloopbestendige woning

Complete slaapkamer

Een complete slaapkamer van De Suite biedt een harmonieuze sfeer waarin elk element is ontworpen om een geheel te vormen. Van het bed tot de kasten en nachtkastjes, alles is zorgvuldig afgestemd voor een perfecte slaapomgeving.

senior bij kaptafel

Kaptafel op maat

Een kaptafel op maat van De Suite is een persoonlijke schoonheidsruimte die volledig aan uw wensen voldoet. We creëren een uniek ontwerp met opbergmogelijkheden, spiegels en materialen die bij uw stijl passen.

senior maakt bed op

Luxe bed met room divider

Een luxe bed met roomdivider biedt meer dan alleen een comfortabele slaapplaats. Deze stijlvolle bedden combineren elegantie en functionaliteit met ingebouwde scheidingswanden om uw slaapruimte naar wens te verdelen.

De klant aan het woord

In Moordrecht vonden we goud toen we ontdekten hoe De Suite ons kon helpen bij de slaapkamerinrichting van onze nieuwe woning in Bergen. De woning straalt licht, ruimte en een schitterend uitzicht uit, waardoor we volop kunnen genieten van onze dagen nu we niet meer werken. Ondanks dat ons huis iets kleiner uitviel dan verwacht, bleken slimme slaapkameroplossingen de sleutel tot een perfecte inrichting.

Aanvankelijk zochten we een woning van minstens 150 vierkante meter, maar die waren al verkocht, dus moesten we het doen met 123 vierkante meter. Dit bracht meteen de vraag met zich mee: hoe zouden we deze ruimte optimaal kunnen indelen en wat te doen met al onze spullen? Vooral het kledingprobleem van Nicole bleek een uitdaging. Gelukkig ging onze dochter net op dat moment op zichzelf wonen en kon ze veel van onze spullen gebruiken. Met jullie advies en het afscheid nemen van overbodige spullen, kregen we het huis perfect ingericht.

We herinneren ons nog goed de eerste keer dat we aan jullie tafel zaten en ons lieten inspireren door jullie deskundigheid op het gebied van levensloopbestendige slaapkamers. Na deze gesprekken gingen we vaak rustig naar huis om verder te brainstormen over alle ideeën die we hadden opgedaan. De klik was er meteen vanaf het eerste moment, en het feit dat jullie een familiebedrijf zijn, gaf ons meteen een vertrouwd gevoel.

Nicole hoeft niet lang na te denken over wat het pronkstuk van de slaapkamer is. De room divider met al die lades was een echt goudhaantje. Het verdeelt niet alleen de ruimte tussen het slaap- en kleedgedeelte, maar biedt ook nog eens extra opbergruimte. Ikzelf ben vooral onder de indruk van de ruimte en de kasten, die allemaal van topkwaliteit zijn. De grote spiegel zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de kamer, wat erg prettig is.

De inbouwkasten tot aan het plafond, die maar liefst 2,80 meter hoog zijn, maken echt indruk. In ons vorige huis hadden we geen kasten tot aan het plafond, wat al snel leidde tot een rommelig effect. Dankzij deze kasten kunnen we nu alles netjes opbergen en dragen ze bij aan de ruimtelijkheid en het gevoel van orde en rust. Dit is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden die jullie ons hebben geboden, waardoor we ons hier echt thuis voelen.

Als we terugkijken, realiseren we ons dat we oorspronkelijk op zoek waren naar een matras, maar uiteindelijk eindigden met een prachtige inrichting. We zijn onder de indruk van het maatwerk en hoe bijzonder het allemaal is geworden. Elke ochtend worden we uitgerust wakker, zien we de zon opkomen en genieten we volop van ons huis en de rust om ons heen.

 

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.