U bent hier: 5 Ervaring 5 De kracht van FPS en een aangepast bed bij neuropathie
klant beter slapen met neuropathie

De kracht van FPS en een aangepast bed bij neuropathie

Meneer Groenewegen, met neuropathische klachten en mobiliteitsproblemen, ervaarde een opmerkelijke verbetering na het gebruik van een hoog-laag bed met FPS-technologie. Het FPS-systeem stimuleerde zijn bloedsomloop, verminderde pijn en herstelde zijn kracht. Hij kon nu gemakkelijk uit bed komen en zelfs de deur openen, wat zijn levenskwaliteit aanzienlijk verbeterde.

De klant aan het woord

Nadat ik enkele maanden geleden werd geconfronteerd met neuropathische klachten, begon mijn zoektocht naar comfort en verlichting. Het was een uitdaging om uit bed te komen, en zelfs ’s nachts naar het toilet gaan was een hele klus. Gelukkig ontdekte ik de advertentie van De Suite in de NRC, die mijn leven zou veranderen.

Ik besloot hen uit te nodigen voor een huisbezoek om meer te weten te komen over hun hoog-laag bedden en de FPS-technologie waar ze zo trots op waren. Tijdens hun bezoek werd al snel duidelijk hoezeer mijn bestaande bed bijdroeg aan mijn ongemak. Het traagschuim matras bood te veel weerstand en maakte zelfs omdraaien moeilijk.

Een van mijn belangrijkste wensen was om een deel van mijn bestaande bed te behouden, omdat mijn vrouw er zo tevreden mee was. Gelukkig konden ze het nieuwe bed aanpassen aan mijn specifieke behoeften, en ik was opgelucht dat we een oplossing konden vinden die voor ons beiden werkte.

Na slechts twee dagen gebruik van het FPS-systeem begon ik al verbeteringen te merken. De subtiele geluidsgolven van FPS hadden een positieve invloed op mijn bloedsomloop en verminderden mijn spierspanning. Het dagelijkse gebruik van het legs & feet programma maakte echt het verschil. Ik kon weer zelfstandig opstaan, zonder de sta op functie van het bed te gebruiken.

Nu, twee maanden later, kan ik zelf de deur openen, wat eerder ondenkbaar was. Zowel ik als mijn vrouw zijn buitengewoon tevreden met ons nieuwe hoog-laag bed en de levensveranderende voordelen van FPS-technologie. Het is ongelooflijk om te zien hoe innovatieve oplossingen zoals deze mijn kwaliteit van leven hebben verbeterd.

 

Specialist in FPS-technologie

FPS (Frequency Physio Support) technologie helpt het lichaam sneller en dieper te ontspannen. Zo vermindert het spierspanning, stimuleert het licht de bloedcirculatie en brengt het de hartslag en ademhaling tot rust. De technologie wordt effectief ingezet voor fysiek én mentaal herstel. Onze specialist Wim Hofman legt uit hoe de FPS precies werkt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.