U bent hier: 5 Ervaring 5 Een inspirerend verhaal over herstel en neuropathie

Een inspirerend verhaal over herstel en neuropathie

Bij De Suite koesteren we de unieke ervaring van Bas, een gewaardeerde klant wiens verhaal we graag delen. Na een uitdagende periode van ziekte keerde Bas naar huis terug, geconfronteerd met verminderde mobiliteit. Het opnieuw leren lopen bracht spierspasmen en neuropathische klachten met zich mee, waardoor hij op zoek was naar een bed met de juiste hoogte om comfortabel op te staan.

klant met neuropathie ligt op bed met fps

Hoe FPS bijdraagt aan herstel bij neuropathie

Niet alleen heeft FPS zijn klachten verminderd, maar het heeft ook bijgedragen aan een betere nachtrust. De ontspannende effecten van ons FPS-systeem verminderen stress en spanning, wat essentieel is voor een herstellende slaap. Voor Bas betekende dit een aanzienlijke verbetering in zijn algehele welzijn.

Neuropathie kan een ingrijpende invloed hebben op de kwaliteit van leven, vooral als het lopen een uitdaging wordt door symptomen zoals verminderd gevoel in de voeten en spierzwakte. Bij De Suite begrijpen we deze uitdagingen en bieden we oplossingen die het verschil maken. Bas’ verhaal is een inspiratie voor ons allemaal bij De Suite, en het illustreert de impact die we kunnen hebben op het leven van onze klanten.

Klant aan het woord

Bij De Suite waardeer ik de persoonlijke aanpak enorm. Het feit dat ik de volledige vrijheid had om mijn bed op maat te maken, was een groot pluspunt. Wat voor mij echter het meest waardevol is, is het FPS-systeem waarvoor ik heb gekozen vanwege mijn mobiliteitsproblemen.

Ik ben minder valide en heb dagelijks last van spierspanningen en neuropathische klachten. Het FPS-systeem heeft een aanzienlijke impact gehad op mijn welzijn en herstel na mijn operatie om beter te kunnen lopen. Ik merk duidelijk dat het de doorbloeding in mijn benen stimuleert en mijn spieren ontspant, met name op de plekken waar ik de meeste spanning voel.

Elke avond maak ik gebruik van het FPS-systeem terwijl ik rustig een tijdschrift of boek lees. Het heeft niet alleen geholpen om mijn klachten te verminderen, maar het zorgt er ook voor dat ik ontspannen in slaap kan vallen. Dit persoonlijke maatwerk heeft mijn leven comfortabeler en aangenamer gemaakt en heeft mijn herstel na de operatie aanzienlijk bevorderd.

Het is geen geheim dat neuropathie een enorme impact kan hebben op je kwaliteit van leven en herstel na een operatie. De symptomen, vooral in mijn armen en benen, zorgden ervoor dat lopen een echte uitdaging werd. Bij De Suite begrepen ze mijn situatie en boden ze me de perfecte oplossing.

Onzeker lopen is een veelvoorkomend probleem bij neuropathie, vanwege het verminderde gevoel in de voeten en spierzwakte. Dit kan je het gevoel geven alsof je niet goed op de grond staat, en duizeligheid door verstoorde balans kan daarbij komen kijken.

Kortom, FPS heeft mijn leven veranderd en mijn herstel na de operatie bevorderd. Het heeft me geholpen om letterlijk en figuurlijk weer stappen vooruit te zetten in mijn strijd tegen neuropathie en om beter te kunnen lopen. Dankzij De Suite en FPS geniet ik weer van een betere kwaliteit van leven en een sneller herstel na mijn operatie.

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Specialist in FPS-technologie

FPS (Frequency Physio Support) technologie helpt het lichaam sneller en dieper te ontspannen. Zo vermindert het spierspanning, stimuleert het licht de bloedcirculatie en brengt het de hartslag en ademhaling tot rust. De technologie wordt effectief ingezet voor fysiek én mentaal herstel. Onze specialist Wim Hofman legt uit hoe de FPS precies werkt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.