U bent hier: 5 Ervaring 5 2-persoons hoog laag bed met FPS

2-persoons hoog laag bed met FPS

Bij De Suite streven we ernaar om onze klanten de ultieme slaapervaring te bieden. Onze innovatieve hoog-laag bedden met geluidsgolven veranderen levens. Met deskundig advies en doordacht design creëren we slaapkamers die rust en welzijn uitstralen. Zo creëren we comfort en dragen we bij aan de kwaliteit van leven.

Slaapkamer met hoog laag bed

2 persoons hoog laag bed duo pezze

Hoog laag bed Duo Pezze

Het hoofdpaneel van een Duo Pezze hoog-laag bed combineert modern design met functionaliteit. Strakke lijnen en een eigentijdse uitstraling zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer. Uw hoog laag bed biedt veelzijdigheid en comfort zonder consessies te doen aan de esthetiek. Ideaal voor mensen met verschillende zorgbehoeften.

nachtkastje bij hoog laag bed

Zwevend nachtkastje

Onze zwevende nachtkastjes zijn een eigentijdse en ruimtebesparende aanvulling op uw slaapkamerinrichting. Deze slim ontworpen nachtkastjes worden aan het hoofdpaneel gemonteerd, waardoor ze lijken te zweven en de vloerruimte vrijhouden. Ze bieden handige opbergruimte, terwijl ze een moderne en minimalistische uitstraling creëren.

bijpassend dressoir

Bijpassend dressoir

Een bijpassend dressoir van De Suite voegt zowel stijl als functionaliteit toe aan uw slaapkamer. Deze elegante meubelstukken bieden voldoende opbergruimte voor uw persoonlijke bezittingen en kleding. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen onze dressoirs voor een luxueuze uitstraling en dragen ze bij aan een ontspannen sfeer.

 

Klant aan het woord

Anita en ik zochten een nieuw bed om ons slaapcomfort te verbeteren. In de showroom van De Suite werden we hartelijk ontvangen door eigenaar Wim, die meteen begreep dat we iets bijzonders wilden. En dat vonden we: een state-of-the-art hoog-laag bed met laag-frequente geluidsgolven, een innovatie die ons leven transformeerde.

Dit FPS-bed gaat verder dan gewoon comfort. Onder het matras zitten speakers die onzichtbare, voelbare geluidsgolven verspreiden zodra je het programma activeert. Het voelt als een interne massage, die de bloedsomloop stimuleert en allerlei klachten verlicht. Het is als een wondermiddel voor betere slaap en welzijn.

Dit bed heeft niet alleen ons slaapcomfort verbeterd, maar ook ons dagelijks leven verrijkt. Het maakt in- en uitstappen eenvoudig en heeft onze slaapkwaliteit aanzienlijk verhoogd. Het is een investering in ons welzijn die we nooit hadden willen missen.

Ons avontuur begon spontaan, zonder afspraak, toen we nieuwsgierig de showroom van De Suite binnenstapten. Na gesprekken en het ontdekken van het FPS-systeem, zijn we ervan overtuigd dat dit de beste beslissing ooit was. Het heeft ons niet alleen een fantastisch bed opgeleverd, maar ook een gevoel van rust en welzijn dat we dagelijks koesteren.

We zijn verhuisd naar een nieuwe vleugel op de benedenverdieping, en het hoog-laag bed met speakers bleek een onverwachte maar welkome toevoeging te zijn. Het heeft Anita geholpen om moeiteloos vanuit haar stoel in bed te stappen, en dat maakte ons leven veel gemakkelijker dan verwacht.

Het gehele proces verliep vlekkeloos, mede dankzij het deskundige advies van Bart, een medewerker van De Suite. Hij begreep onze wensen en vertaalde deze perfect naar het ontwerp.

Onze slaapkamer straalt nu rust en schoonheid uit, met oog voor detail. Van het bed op pootjes tot de blauwe beton ciré op de badkamerwand, alles is doordacht. De wandkasten zijn op ooghoogte geplaatst, en het street-artbehang dat Anita vond, voegde de perfecte accenten toe. Alles is prachtig, maar het belangrijkste is dat ik nu weer geniet van een goede nachtrust dankzij ons hoog-laag bed met speakers. Het is meer dan een bed; het is een levensveranderende ervaring.

 

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Specialist in hoog laag bedden

Wim Hofman is dé specialist op het gebied van hoog-laag bedden en FPS-technologie, en zijn persoonlijke benadering is zijn handelsmerk. Met uitgebreide kennis en ervaring biedt hij deskundig advies in onze showroom en tijdens huisbezoeken. Klanten voelen zich gehoord door zijn diepgaande betrokkenheid bij de persoonlijke situatie van elke klant.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.