U bent hier: 5 Ervaring 5 Kingsize familiebed
klant met kingsize familiebed

Kingsize familiebed

Bij De Suite begrijpen we de unieke wensen van elke klant. Onlangs kozen Susanne en Michel voor een kingsize familiebed, op maat gemaakt voor hun comfort, zonder de typische naad, een perfecte match voor hun nieuwe jaren 30 woning.

De klant aan het woord

“Wij wilden al een tijdje een groter bed, iets dat echt bij onze familie past. Na veel zoeken, besloten we voor een kingsize familiebed te gaan. Dit bed moest comfortabel zijn voor ons allemaal, zonder die vervelende naad in het midden die je vaak bij grote bedden hebt. Toen we bij De Suite kwamen, hebben ze ons hun innovatieve oplossingen laten zien. Wim Hofman demonstreerde het unieke matras-ritssysteem in de showroom, en tot onze verbazing voelden we de naad helemaal niet.”

Na de verhuizing naar een jaren 30 woning werd de slaapkamer grondig onder handen genomen. “De vorige eigenaren hadden lang niets veranderd, dus we hebben flink geïnvesteerd in de renovatie. Het nieuwe bed kwam later, maar past perfect bij de stijl van het huis,” vertelt Susanne. Michel voegt toe: “Hoewel goed slapen voor mij het belangrijkste is, ga ik nu met meer plezier naar bed in onze compleet ingerichte slaapkamer.”

Susanne licht toe: “De Suite was onze keuze vanwege hun maatwerk in matrassen. De afmetingen van onze matrassen passen perfect bij ons kingsize familiebed. Ik houd van een stevig matras en mijn man van een zachtere. Met onze eigen matrassen en hun speciale systeem vormt het toch één geheel. We denken nu na over de aanschaf van een groot, op maat gemaakt donzen dekbed van De Suite, om onze slaapervaring compleet te maken.”

 

Specialist in bedden op maat

Casper is onze specialist in op maat gemaakte bedden, met een focus op zorgbedden en hoog-laag boxsprings. Hij streeft ernaar om voor elke klant het perfecte bed te ontwerpen, rekening houdend met specifieke gezondheidsbehoeften, onder andere met  gebruik van FPS-technologie om slaapproblemen aan te pakken en de gezondheid te bevorderen. Hij geeft persoonlijk advies en beoordeelt zorgvuldig de slaapsituatie. Zijn missie is om bedden te creëren die voldoen aan de unieke behoeften van zijn klanten, met focus op praktische oplossingen en maatwerk.

specialist in hoog laag bedden, boxsprings en zorgbedden

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.