U bent hier: 5 Ervaring 5 Slaapkamer metamorfose met hotel chique kastombouw
klant met slaapkamer metamorfose

Slaapkamer metamorfose met hotel chique kastombouw

Wij realiseerden een indrukwekkende metamorfose voor Charlotte en Rijk, met een hotel chique kastombouw die hun slaapkamer transformeerde. Ons op maat gemaakte ontwerp combineert luxe met functionaliteit, waarbij elk detail zorgvuldig is afgestemd op hun unieke stijl en wensen.

Complete slaapkamer

bed met kastombouw

Bed met ingebouwde kastruimte

Onze op maat gemaakte kastombouw combineert elegantie met functionaliteit. Dit ingenieuze ontwerp optimaliseert de opbergruimte voor uw kleding, verrijkt met handige garderobeliften en schoenenrekken. De toevoeging van een alkoof geeft de slaapkamer een unieke en persoonlijke touch.

kastombouw met hoekkast

Geïntegreerde hoekkast

Het unieke van onze slaapkamerontwerpen schuilt in de vloeiende overgang van de kastombouw naar de hoekkast. Deze aanpak creëert een samenhangende, ruime slaapkamer. De Suite heeft met zorg gezorgd voor een integratie waarbij kastombouw en hoekkast samen een stijlvol geheel vormen.

kastombouw met veel kastruimte

Ruimtebesparing boven het bed

Onze brugkast maakt slim gebruik van de ruimte boven uw bed. Vaak ontwerpen we deze kasten iets ondieper dan de rest, om te voorkomen dat u zich in een te diepe nis bevindt. U kunt kiezen voor draai- of vouwdeuren, afhankelijk van uw voorkeur en stijl.

Meer over deze ervaring

“Toen we bij De Suite binnenstapten voor een advies over onze slaapkamer, was het alsof we een warme, uitnodigende huiskamer binnenkwamen. Het familiegevoel was meteen merkbaar; we voelden ons niet alleen welkom, maar ook begrepen. “Je komt in een soort huiskamer setting binnen en merkt gelijk het familiegevoel. Je voelt je meteen welkom. Ze kijken echt naar wie we zijn en wat wij graag zelf willen,” is precies hoe we het ervoeren.

Onze slaapkamer was niet bijzonder klein, maar de uitdaging lag in de indeling. We hadden behoefte aan een slimme oplossing die onze persoonlijke stijl zou weerspiegelen en tegelijkertijd de beschikbare ruimte zou optimaliseren. De Suite pakte deze uitdaging met beide handen aan en ontwierp een kastombouw die niet alleen functioneel was, maar ook naadloos aansloot bij onze wensen voor een hotel chique uitstraling.

De kasten links en rechts van het bed, die doorliepen in een hoek, transformeerden onze slaapkamer. Het was een ware metamorfose, waarbij elke centimeter ruimte zorgvuldig werd benut. Het resultaat was een slaapkamer die niet alleen luxe en elegant aanvoelde, maar ook alle opbergruimte bood die we nodig hadden.

De persoonlijke aandacht die we kregen, van het begrijpen van onze stijl tot het realiseren van de slaapkamer van onze dromen, maakte het hele proces bijzonder. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe, op maat gemaakte, hotel chique slaapkamer en zouden het vakmanschap van De Suite aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een slaapkamer die zowel luxe als thuisgevoel uitstraalt.”

 

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.