U bent hier: 5 Bedden 5 Hoog laag bed 5 Zorgbed 5 Telescopisch bedhek
verpleegster bij zorg bed met telescopisch bedhek

Telescopisch bedhek

Het innovatieve zijhek is een van de grootste voordelen van de Venta. De stevige en toch fijne constructie beslaat 50% van de lengte van het ligvlak en kan telescopisch worden uitgetrokken over de volledige lengte.

Anders dan het bedhek Vario Safe biedt dit hek vrij zicht tussen de spijlen door en heeft het een elegante, discrete vorm. Het bedhek kan volledig omlaag worden gebracht tot het niveau van de zijrand van het bed, waarmee gelijk een zitje aan rand wordt gecreëerd.

Kenmerken

oudere vrouw ligt op zorgbed venta

Volledig inklapbaar

Uitgeklapt bedekt het bedhek slechts 50% van het ligoppervlak. Indien nodig kunnen de spijlen zich bijna over de gehele lengte van het bed uitstrekken en veilig aan het uiteinde worden vergrendeld.

uitklapbaar bedhek hulpmiddel voor zorgbed

Met één hand te bedienen

Om het zijhek van het zorgbed Venta te laten zakken, drukt u met één vinger de rode vergrendeling naar voren en draait u de bovenste rail voorzichtig naar het voeteneinde. Dit kunt u met één hand doen.

1 persoons verpleegbed venta wit

Stijlvol weggewerkt

Wanneer het bedhek is ingeklapt gaat de het element stijlvol op in de vormgeving van de zorgbedden. De bovenzijde van het bedhek wordt stijlvol afgewerkt in een bijpassende kleur.

verpleegster helpt vrouw bij opstaan uit bed

Hulp bij opstaan uit bed

Afhankelijk van het tijdstip en de activiteit moet een modern verpleegbed zeer verschillende hoogtestanden kunnen aannemen. 's Nachts beschermt de laagste stand tegen uit bed vallen, om op te staan of te gaan liggen is een gemiddelde hoogte optimaal en de verzorger spaart zijn rug als het ligoppervlak omhoog wordt gebracht tot heuphoogte

bedhek bij opstaan uit bed

3-stop functie

Voor extra comfort zorgt de 3-stop-functie: Het bed stop niet alleen automatisch in de hoogste en laagste stand staan, maar maakt ook bij ca. 38 cm een tussenstop.

De automatische tussenstop op ongeveer 38 cm is ideaal voor eenvoudig in en uit bed stappen. Het zijhek laat voldoende ruimte vrij en dient als ondersteuning voor het uit bed stappen.

Geschikte verpleegbedden

Rolstoeltoegankelijke showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden en zorgbedden. De showroom biedt volop inspiratie en is rolstoeltoegankelijk.

Advies bij u thuis

Zoekt u een nieuw bed, maar is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een goed en persoonlijk advies kunnen wij ook bij u thuis bezoek komen. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.