U bent hier: 5 Bedden 5 Hoog laag bed 5 Zorgbed 5 Zorgbed Venta
zorgbed venta

Zorgbed Venta

Dit stijlvolle zorgbed voor thuis biedt ergonomische verzorging en maakt in- en uit bed gaan prettig, compleet met handige zijhekken en de mogelijkheid voor een bijpassend partnerbed.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over dit zorgbed

Een moderne bedverzorging moet voldoen aan uiteenlopende eisen. Bijvoorbeeld de eisen voor het verplegend personeel, familie en vrienden die thuiszorg bieden. Voor hen moet het bed moeiteloos en ergonomisch te bedienen zijn. Maar het oog wil ook wat, niet in de laatste plaats voor uzelf. De innotatieve technologieën van het zorgbed moeten dan ook samengaan met uw persoonlijke wensen en passen in uw slaapvertrek.

Met onze Venta bieden we u een verpleegbed dat aan al deze eisen tegemoet komt.  Makkelijk te bedienen, met een elegant uiterlijk én te koppelen aan een partnerbed dat exact dezelfde ‘look and feel’ heeft. Bovendien wordt u beschermt door het uitrekbare zijhek en de extra laag stand van het hoog laag zorgbed.

deelbaar en verrijdbaar zorgbed met bedhek
detail uittrekbaar bedhek

Kenmerken

deelbaar zorgbed met hoog laag verstelling

Het meest huiselijke zorgbed

• afmetingen 90×200/210 en 100×200/210
• grote hoogteverstelling van 25 tot 80 cm (excl. matrasdikte)
• veilige werklast 225 kg (model forto tot 260 kg bij overgewicht)
• hoog laag verstelbaar, anti-trendenburg en fauteuil-positie
• zijhek met één hand bedienbaar
• keuze uit makkelijk te reinigen stoffen en diverse houtsoorten

2 persoons zorg bed met partner deel

2-persoons zorgbed met partner-deel

De Venta is een ideaal 2-persoons zorgbed, waarbij we het partnerdeel op diverse manieren kunnen uitvoeren: als vlakke uitvoering (niet verstelbaar), met afzonderlijk te verstellen rug- en beengedeelte of eveneens als hoog laag zorgbed. Een 2-persoons zorgbed is altijd deelbaar en verrijdbaar: de bed-delen kunt u makkelijk splitsen en koppelen.

zorgbed voor thuis  in hoog laag positie met bedhek

Ergonomisch werken en mobiliseren

De Venta biedt bescherming en mobiliteit in elke situatie. Het hoog laag bed is moeiteloos in te stellen naar de meest ergonomische stand voor een rugontlastende verpleging. Het bedhek gaat mee omhoog en omlaag en bevordert – samen met de uiterst lage stand van het bed – verpleging zonder vrijheidsbeperkende maatregelen.

uittrekbaar bedhek

Uittrekbaar bedhek

Het zijhek is een van de grootste voordelen van de Venta. De stevige en toch fijnmazige constructie beslaat 50% van de lengte van het ligvlak en biedt bescherming volgens de norm 60601-2-52. Daarbij blijft het bed goed bereikbaar voor het in en uit bed gaan. Het bedhek is optioneel over de volledige lengte van het bed uittrekbaar.

frame van zorgbed op wielen

Verrijdbaar zorgbed

Het zorgbed heeft een onderstel met een glad oppervlak waardoor het eenvoudig is schoon te maken. Daarnaast is het onderstel voorzien van wielen met een makkelijk bedienbare en centrale wielvergendeling. De Venta is uitstekend verrijdbaar zowel met als zonder de beslaper, en het bed kan verreden worden in zowel de hoge als lage stand.

zijbeugel matras tegen schuiven

Zijbeugels

Het zorgbed wordt voorzien van 4 zijbeugels waardoor het matras niet kan verschuiven. De beugels zijn lager dan het matras en zijn aan de uiterste kanten van het ligvlak gemonteerd. Zo houden ze het matras tegen en vormen ze tegelijk geen beletsel met het in en uit bed gaan.

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

Kleuren en materialen
zorgbedden 2023

Categorie
Challenger
Tijdloos
Exclusief
Thyme
Army
Forest
Teal
Darkblue
Cabernet
Burgundy
Scarlet
Cinnamon
Mustard
Bronze
Hazel
Coffee
Taupe
Liver
Desert
Natural
Shell
Lightgrey
Steel
Zinc
Grey
Graphite
Onyx
Hazel
Taupe
Trust Brown 15
Suit Cacao 83
Facet Rust 29
Crusy Wool 1-1306-021
Champ Sand 03
Adore Cognac 28
Via Condotti 1-4198-040
Reno Espresso 123
Parq Graphite 66
Chocolate Oak
Amerikaans Noten
Cinnamon Walnut
Via Condotti 1-4198-040
Salinas 9-2564-050
Perino Velvet CA1494040
Passeig Da Gracia 9-2578-040
Luxor 1-4185-070
Fiorino 1-2936-091
Bordeaux 9-2462-050
Amsterdam 9-2575-030
JAB Anstoetz CA1514-070
verpleegster aan bed bij hoog laag zorgbed voor thuis

Hoog laag bed

Afhankelijk van het tijdstip en de activiteit moet een modern verpleegbed zeer verschillende hoogtestanden kunnen aannemen. 's Nachts beschermt de laagste stand tegen uit bed vallen, om op te staan of te gaan liggen is een gemiddelde hoogte optimaal en de verzorger spaart zijn rug als het ligoppervlak omhoog wordt gebracht tot heuphoogte. Met het grote hoogteaanpassingsbereik van het hoog laag bed van ca. 25 tot 80 cm kan elke gewenste hoogte traploos met de handschakelaar worden ingesteld.

elektrisch zorgbed in fowler positie met senioren dame op bed

Fowler positie

De Fowler-positie vergemakkelijkt de ademhaling en verbetert de zuurstofvoorziening. Rug- en been verstelling onafhankelijk te verstellen.

extra laag hoog laag bed met senior liggend in bed

Extra laag verstelbaar

De laagste stand van slechts 25 cm (hoogte zonder matras) helpt om valpartijen te voorkomen met minder vrijheidsbeperkende maatregelen.

zorgbed met anti-trendelenburg in fauteuil-positie

Anti-trendelenburg

Het ligvlak van het Venta zorgbed kunt u gemakkelijk met de bediening in een anti-trendelenburgpositie zetten. Deze positie heeft hellingsvlak tot 12° die u bijvoorbeeld bij een middenrifscheurtje kunt gebruiken en waarmee u gedurende de nacht reflux kunt verminderen.

Fauteuil-positie

De fauteuil-positie ontlast het hart en versterkt de bloedsomloop. Daarnaast is deze comfortabele positie ook aangemaam voor het lezen in bed of om TV te kijken.

verpleegster helpt vrouw bij opstaan uit bed

Hulp bij opstaan uit bed

Afhankelijk van het tijdstip en de activiteit moet een modern verpleegbed zeer verschillende hoogtestanden kunnen aannemen. 's Nachts beschermt de laagste stand tegen uit bed vallen, om op te staan of te gaan liggen is een gemiddelde hoogte optimaal en de verzorger spaart zijn rug als het ligoppervlak omhoog wordt gebracht tot heuphoogte

bedhek bij opstaan uit bed

3-stop functie

Voor extra comfort zorgt de 3-stop-functie: Het bed stop niet alleen automatisch in de hoogste en laagste stand staan, maar maakt ook bij ca. 38 cm een tussenstop.

De automatische tussenstop op ongeveer 38 cm is ideaal voor eenvoudig in en uit bed stappen. Het zijhek laat voldoende ruimte vrij en dient als ondersteuning voor het uit bed stappen.

Hulpmiddelen

uitklapbaar bedhek

Inklapbaar bedhek

Het telescopische bedhek kan met één hand worden bediend. Het biedt bewoners extra veiligheid, zowel tijdens de nacht als bij het uit bed  stappen. Het hek kan eenvoudig volledig worden ingeklapt.

papegaai voor zorgbed

Papegaai met verstelbare triangel

De papegaai met triangel greep is een hulpmiddel die we altijd nog kunnen toevoegen. Het geeft extra houvast bij het verplaatsen in en uit bed, waardoor de mobiliteit wordt verbeterd.

centrale voetrem voor zorgbed

Centrale voetrem

De centrale voetrem maakt het verplaatsen van het bed eenvoudiger, wat handig is tijdens de verzorging en het schoonmaken. Hierdoor wordt de dagelijkse zorgtaken een stuk efficiënter.

nachtkastje met apneu apparaat

Hoofdpaneel, lampen en kastjes

Onze zorgbedden kunnen worden aangevuld met een uitgebreide selectie hoofdpanelen, nachtkastjes en bedlampen. Hiermee heeft u de vrijheid om uw slaapkamer op maat en met stijl in te richten.

hulpmiddel topcover bescherming bed

Waterproof topcover

Onze bedden zijn uitgerust met een waterproof topcovers die naadloos aan het matras kan worden bevestigd. Deze topcover laat geen vocht door, maar zorgt wel voor een optimale luchtcirculatie

fps technologie in matras van De Suite

FPS-technologie

Onze zorgbedden zijn uit te voeren met FPS-technologie (Frequency Physio Support), die subtiele geluidsgolven gebruikt om doorbloeding te verbeteren, spierspanning te verminderen en ontspanning te bevorderen.

Telescopisch bedhek

Onze zorgbedden zijn voorzien van een handig telescopisch bedhek. Dit bedhek kan eenvoudig worden aangepast om valpartijen te voorkomen en biedt ondersteuning bij het in en uit bed stappen. Het zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust.

verpleegster staat bij zorgbed venta

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

Advies

Rolstoeltoegankelijke showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden en zorgbedden. De showroom biedt volop inspiratie en is rolstoeltoegankelijk.

Advies bij u thuis

Zoekt u een nieuw bed, maar is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een goed en persoonlijk advies kunnen wij ook bij u thuis bezoek komen. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.