Wat is het beste matras?

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Op een bed van De Suite slaapt u heerlijk en wordt u uitgerust wakker. Wij stemmen namelijk het matras af op úw lichaam en úw slaaphouding. Het juiste matras geeft ondersteuning zonder uw lichaam te belasten. Maar wat is het beste matras? Dat is lastig, want een nieuw bed kopen doet u niet elke dag. Maak daarom gebruik van onze expertise. Wij nemen alle tijd voor u.

Wij maken matrassen op maat en kunnen u perfect helpen bij het vinden van het juiste matras, met de juiste ondersteuning voor úw lichaam. Met een uitgebreid programma vervullen wij uw voorkeur voor hard of zacht slapen passend bij uw lijf en persoonlijke omstandigheden. We houden bijvoorbeeld rekening met rug- of schouderklachten, parkinson en overgewicht. Indien nodig maken we het matras drukverlagend (anti-decubitus) en de matrashoes waterdicht.

Perfecte ondersteuning

Het juiste matras zorgt voor een comfortabele ondersteuning van uw lichaam. U moet soepel en probleemloos kunnen draaien en daarna weer snel een comfortabele houding kunnen vinden. Anders gezegd: uw schouder en heup dienen comfortabel in de matras weg te zakken, terwijl de onderrug goed ondersteund wordt.

Het juiste matras zorgt voor een comfortabele ondersteuning van uw lichaam. U moet soepel en probleemloos kunnen draaien en daarna weer snel een comfortabele houding kunnen vinden. Anders gezegd: uw schouder en heup dienen comfortabel in de matras weg te zakken, terwijl de onderrug goed ondersteund wordt.

Alsof u wordt omarmd

Al bij de eerste aanraking moet een bed heerlijk aanvoelen. Alsof u wordt omarmd. Het matras volgt u lichaam en zorgt daarmee voor minimale druk op uw tussenwervelschijven. Zo kunnen deze ’s nachts herstellen om de druk van overdag goed te doorstaan.

Matras advies

Het juiste matras is afhankelijk van heel wat factoren. Dat is ook niet vreemd, want ieder mens is anders. Daarbij is proefliggen waardevol. Dat geeft ons namelijk een goed beeld van uw slaaphouding en uw persoonlijke voorkeur voor hard of zacht slapen.

advies voor het beste matras

Heerlijk zacht en toch stevig genoeg

Door verschillende comfortlagen te combineren voelt een matras veel rijker aan. Daarmee is het ook mogelijk om een stevig matras toch ook zacht en comfortabel te maken. Gevoelige plekken zoals schouders en heupen zullen dan minder pijnlijk zijn. Wij gebruiken daarom alleen maar materialen die zich bewezen hebben. Ze moeten bijvoorbeeld blijvend stabiel zijn en bestand zijn tegen langdurige oppervlakte- en puntbelasting.

Wel of geen naad in het midden

Bij De Suite maken we voor iedereen zijn of haar eigen matras. Bij een 2-persoons bed kunt u kiezen voor twee aparte matrassen of voor één groot matras. Bij zo’n groot matras uit één stuk heeft u geen naad en toch voor ieder een eigen comfort.

het beste matras wordt voor u op maat gemaakt

Gezond slaapklimaat

Ieder mens transpireert. Ook ’s nachts en ook als u het niet warm heeft. Elke nacht gaat dat toch om een vol glas aan vocht. Tel daarbij op dat we ook in een vochtig klimaat leven en u begrijpt waarom wij zo bezig zijn met ‘droog slapen’. Dat is niet alleen fijner slapen, maar een gezond slaapklimaat is ook nog eens beter voor uw spieren.

Minder huisstofmijt

Huiststofmijten voeden zich met uw huidschilfers, waarbij ze een substantie produceren die uw huidcellen verteren. Bent u hier allergisch voor dan is het belangrijk dat de voedingsbron voor deze mijt wordt weggenomen. De probiotica – mee verrijkt in het matras – zorgen daarvoor en zodoende ook voor meer hygiëne.

Matras op maat bij specifieke klachten

In de loop der jaren hebben we voor mensen met de meest uiteenlopende problemen het juiste matras mogen maken. Zoekt u een specifiek slaapcomfort, dan kunnen wij u uitstekend helpen met een matrascompositie op maat.

Waarom een matras op maat?

  • Beter herstel van de tussenwervelschijven
  • Dieper slapen en fitter aan de dag beginnen
  • Betere bloedcirculatie (vooral met de FPS-technologie)
  • Spieren ontspannen beter waardoor u dieper slaapt
  • Een droger slaapklimaat, waardoor u gezonder slaapt
  • Minder of helemaal geen last van fysieke klachten
  • Keren of draaien is niet meer nodig

FPS-technologie

Naar wens kunnen wij uw nieuwe bed uitvoeren met FPS-technologie. FPS helpt om beter te ontspannen en zorgt voor een betere doorbloeding. U slaapt beter, vermoeidheid neemt af en u heeft meer energie.

fps technologie in matras van De Suite
Ervaar FPS
slaapadviseur Wim

Wim Hofman
slaapadviseur

Gepassioneerd om mensen te helpen hun optimale nachtrust te vinden, doet Wim het uiterste voor zijn klanten. Deze natuurmens houdt van tuinieren. Hij kan je er bijna net zoveel over vertellen als over het beste matras.

Heeft u een vraag of wilt u een showroom afspraak maken?