Home 5 Luxe beddengoed 5 Dekbedden 5 Mantello donzen dekbed Air
donzen dekbed mantello air

Mantello donzen dekbed Air

De Mantello Air is gevuld met de hoogwaardige 100% Allura ganzendons. Het hoge vochtregulerende vermogen van dit kwaliteitsdons heeft de natuurlijke eigenschap teveel warmte en/ of koude ‘buiten’ te houden. Met het gevolg dat u altijd behaaglijk slaapt met een minimum aan gewicht door de extreme vulkracht.

De tijk bestaat uit: 50% katoen, 40% Tencel en 10% zijde. Door deze lichtgewicht mix heeft de wasbare tijk een zeer goed vochtregulerend vermogen en valt het extreem soepel en luchtig om het lichaam. Over de gehele breedte van het dit dekbed is een uniek systeem van ventilatiekanalen verwerkt. Hierdoor wordt een teveel aan warmte en vocht gemakkelijker naar de buitenlucht afgestaan. De bijzondere eigenschappen versterken het proces van natuurlijke warmte-isolatie en vochtregulatie.

 

Mantello donzen dekbedden

De Mantello donzen dekbedden zijn gevuld met de hoogwaardige 100% Allura ganzendons. Allura dons word zorgvuldig geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht het hoogst is. De tijk is van de allerfijnste zuiver geweven batist. Deze combinatie van uniek hoogwaardige kwaliteiten zorgt voor de hoogst mogelijke soepelheid.

donzen dekbed

Advies voor het juiste dekbed

Zoals veel in de slaapkamer, is ook de keuze van het dekbed heel persoonlijk. De een houdt van lekker warm liggen, terwijl de ander juist zo luchtig mogelijk wil slapen. Daar speelt natuurlijk ook mee of u alleen of samen onder één groot dekbed slaapt.

Verder spelen omgevingsfactoren een rol zoals de vochtigheid in huis. Ook belangrijk is of u met het raam open slaapt en of u de verwarming heeft aan staan in de slaapkamer. Al met al vraagt dat om een goed advies van ervaren beddenadviseurs.

advies dekbed specialist