U bent hier: 5 Bedden 5 Seniorenbed 5 Seniorenbed Ferrara Largo met hoog laag
seniorenbed ferrara largo

Seniorenbed Ferrara Largo met hoog laag

Dit 2-persoons seniorenbed Ferrara Largo heeft een breed hoofdpaneel met zwevende nachtkastjes; een functioneel en visueel verrijkende keuze.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over de Ferrara Largo

De Suite erkent dat seniorenbedden meer moeten bieden dan alleen comfort; ze moeten ook aansluiten bij de persoonlijke (levens)stijl van de gebruiker. Het seniorenbed Ferrara Largo is een treffend voorbeeld van hoe functionaliteit en stijl samenkomen. Het brede hoofdpaneel is niet alleen een visueel statement, maar het biedt ook praktische voordelen met geïntegreerde zwevende nachtkastjes en bedlampen.

Deze elementen zorgen voor gemak en toegankelijkheid, terwijl ze de slaapkamer een moderne en georganiseerde uitstraling geven. Net als het seniorenbed Duo Pezze, is de Ferrara Largo perfect voor senioren die een bed zoeken dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel geavanceerd is. De verstelbaarheid in hoogte, gecombineerd met de ingebouwde bedlampen, draagt bij aan een veilige en comfortabele slaapomgeving.

detail seniorenbed ferrara largo
seniorenbed met hoog laag verstelling

Kenmerken

elektrisch verstelbaar senioren bed model ferrara largo

Elektrisch verstelbaar

Ontspan in stijl met onze elektrisch verstelbare bedden: perfect voor lezen of TV kijken, met draadloze bediening en een duurzaam, plooi-vrij design.

2 persoons hoog laag bed ferrara voor senioren

Hoog laag verstelbaar

Een seniorenbed is pas compleet met een hoog-laagverstelling, die ideaal is voor gemakkelijker in- en uitstappen en het eenvoudiger maakt om het bed op te maken en schoon te houden.

2 persoons hoog laag bed ferrara voor senioren

Deelbaar en verrijdbaar

Ervaar het comfort van onze deelbare bedden met matrassen die niet verschuiven, eenvoudig onderhoud en zwevende nachtkastjes voor moeiteloos schoonmaken.

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

Hoog laag bed

Wie ouder wordt of slecht ter been is kan veel baat hebben bij een bed dat in hoogte verstelbaar is. Of u het bed nu al gebruikt als zorgbed of alleen voor het opmaken dan wel schoonmaken, met een hoog laag bed bereid u zich voor op de toekomst.

Stoffen en leerdoeken inspiratie

Categorie
Vocht- en vuilwerend
Wol en naturellen
Leer en suède
Velvet en velours
Trust Brown 15
Superior Hunter 156
Suit Cacao 83
Stone Grey 60
Perth Shell 196
Perfect Thyme 206
Icon CA1565-082
Woolly JA1025-050
Woolen 1-1328-089
Oslo 9-2326-071
Facet Rust 29
Facet Dolphin 180
Epoque Velvet CA1550 081
Dominica 9-2277-091
Crusy Wool 1-1306-021
Club 1-1389-031
Attractive CH2473-060
River Brown 15
Reno Espresso 123
Relax Camel 09
Parq Graphite 66
Gaucho Vol2-070
Challenger Mustard 06
Bull Niagara 158
Bull Ecualyptus 193
Boxer Liver 10
Boston Brandy 127
Aston Naturel 01
Unique Carmine 36
Tempo Liver 10
Punto Velvet CA1293-032
Pallazo Velvet CA1175-067
New York 034
My Love CH2902-051
Kane Liver 10
City Velvet CA7832-033
Champ Sand 03
Champ Hunter 156
Challenger Thyme 206
Allure velvet CA1357-053
Allure Velvet CA1357-034
Adore Cognac 28

Accessories

Luxe beddengoed

Luxe beddengoed is de kers op de taart voor uw slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Zwitsers katoen satijn, jacquard of zijde, biedt het ultiem comfort en stijl. De zachte stoffen en verfijnde afwerking zorgen voor een weelderige slaapervaring, terwijl het elegante ontwerp luxe toevoegt aan uw bed.

boxspring ferrara largo met fischbacher beddengoed

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Slaapkamers met seniorenbed Ferrara Largo

sfeervolle slaapkamer met hoog laag seniorenbed, kaptafel en kledingkasten

Sfeervolle slaapkamer met hoog laag seniorenbed

In dit project hebben we een sfeervolle slaapkamer samengesteld met een hoog laag seniorenbed. Deze sfeervolle kamer ademt stilte en rust uit. Een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Kom langs voor een persoonlijk gesprek en ervaar wat we voor u kunnen betekenen.

luxe slaapkamer met hoog laag bed en schuifwandkast

Luxe slaapkamer met hoog laag bed en schuifwandkast

In deze luxueuze slaapkamer, compleet met hoog-laag bed en schuifwandkast, hebben we design en functionaliteit moeiteloos gecombineerd. Een luxe slaapkamer die van alle gemakken voorzien is. Ontdek wat we ook voor u kunnen ontwerpen.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.