U bent hier: 5 Bedden 5 Seniorenbed 5 Seniorenbed Manifesto
seniorenbed manifesto

Seniorenbed Manifesto

De Manifesto: een seniorenbed met een stijlvol met een strak hoofdpaneel, zwevende nachtkastjes en ingebouwde leeslampen.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over dit seniorenbed

In een tijd waarin we langer leven, erkent De Suite het belang van een bed dat zich aanpast aan de veranderende behoeften van senioren. Het seniorenbed Manifesto is een voorbeeld van onze inzet om comfort en stijl te integreren. Met zijn strakke hoofdpaneel en slim geplaatste zwevende nachtkastjes biedt dit bed een naadloze blend van functionaliteit en moderne vormgeving.

De ingebouwde leeslampen zorgen voor gemak bij nachtelijke activiteiten, terwijl de hoogteverstelling helpt bij het in- en uitstappen. Het Manifesto bed is niet alleen een esthetisch statement, maar ook een ergonomisch ontworpen meubelstuk dat inspeelt op de specifieke behoeften van senioren, variërend van gemak bij het opmaken tot stabiliteit bij het opstaan. Dit bed illustreert hoe wij de uitdagingen van ouder worden transformeren in kansen voor comfort en stijl.

senioren boxspring manifesto sfeerbeeld
luxe boxspring manifesto met zwevend nachttkastje

Kenmerken

Senioren boxsprings

Bij De Suite ontwerpen we luxe seniorenboxsprings met aandacht voor het ouder worden. Onze boxsprings zijn levensloop bestendig en kunnen worden aangepast aan uw zorgbehoefte.

Deelbare hoog laag boxsprings

Bij De Suite maken we tweepersoons boxsprings (en ledikanten) waarvan de linker- en rechterhelft eenvoudig van elkaar te scheiden zijn. Dit maakt zorg aan bed en/ of het opmaken en schoonmaken eenvoudig.

Uit te breiden tot hoog laag bed

Een seniorenbed met hoog laag verstelling biedt vele voordelen. U bereidt zich voor op de toekomst en maakt thuiszorg mogelijk.

Bed opties

Automatische contourverstelling
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg

Stoffen en leerdoeken inspiratie

Categorie
Vocht- en vuilwerend
Wol en naturellen
Leer en suède
Velvet en velours
Trust Brown 15
Superior Hunter 156
Suit Cacao 83
Stone Grey 60
Perth Shell 196
Perfect Thyme 206
Icon CA1565-082
Woolly JA1025-050
Woolen 1-1328-089
Oslo 9-2326-071
Facet Rust 29
Facet Dolphin 180
Epoque Velvet CA1550 081
Dominica 9-2277-091
Crusy Wool 1-1306-021
Club 1-1389-031
Attractive CH2473-060
River Brown 15
Reno Espresso 123
Relax Camel 09
Parq Graphite 66
Gaucho Vol2-070
Challenger Mustard 06
Bull Niagara 158
Bull Ecualyptus 193
Boxer Liver 10
Boston Brandy 127
Aston Naturel 01
Unique Carmine 36
Tempo Liver 10
Punto Velvet CA1293-032
Pallazo Velvet CA1175-067
New York 034
My Love CH2902-051
Kane Liver 10
City Velvet CA7832-033
Champ Sand 03
Champ Hunter 156
Challenger Thyme 206
Allure velvet CA1357-053
Allure Velvet CA1357-034
Adore Cognac 28

Accessories

Luxe beddengoed

Luxe beddengoed is de kers op de taart voor uw slaapkamer. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Zwitsers katoen satijn, jacquard of zijde. De zachte stoffen en verfijnde afwerking zorgen voor een weelderige slaapervaring, terwijl het elegante ontwerp luxe toevoegt aan uw bed.

boxspring manifesto met luxe hotel beddengoed

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Slaapkamers met seniorenbed Manifesto

luxe slaapkamer met senioren boxspring en tv-kast

Rustige slaapkamer met deelbaar bed

In een rustige slaapkamer met een deelbaar bed van De Suite geniet u van praktisch comfort. Dit bed, dat eenvoudig in tweeën kan worden gesplitst, maakt het opmaken en schoonmaken moeiteloos. Dit alles komt samen in een kalme en ontspannende slaapomgeving waar u kunt genieten van een welverdiende nachtrust.

luxe senioren boxspring manifesto met tv lift

Slaapkamer met luxe senioren boxspring Manifesto

In een serene slaapkamer met het luxe seniorenboxspring Manifesto van De Suite geniet u van praktisch comfort en een welverdiende nachtrust. De senioren boxspring Manifesto, met zijn stijlvolle design en hoogwaardige afwerking, voegt luxe toe aan uw slaapkamer, waardoor u kunt genieten van een stijlvolle slaapomgeving.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.