U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Kastombouw met brugkast boven het bed
brugkast boven het bed

Kastombouw met brugkast boven het bed

Een praktische oplossing voor in kleine slaapkamers is een bed met kastombouw. Het deel van de kast dat de vrije ruimte boven het bed benut noemen wij een brugkast. Deze kast boven het bed maken we vaak iets ondieper dan de kasten links en rechts van de brugkast. De deurtjes voor de kasten voeren we naar keuze uit met draaideuren of vouwdeuren. Met vouwdeuren kunt u makkelijker bij de kastinterieurs komen.

Complete slaapkamer

verlichting onder brugkast

Verlichting onder brugkast

Onder de brugkast bevindt zich handige verlichting die zorgt voor een sfeervolle en praktische leeshoek. Deze subtiele verlichting verbetert de bruikbaarheid en gezelligheid van de ruimte.

slaapkamer met kastombouw

Kleine slaapkame inrichten

Door creatief gebruik van ruimte en maatwerkoplossingen, zoals veelzijdige kastruimte, transformeren wij elke compacte ruimte tot een stijlvolle, functionele slaapomgeving.

brugkast met nachtkastjes

Brugkast boven het bed

Een brugkast benut de ruimte boven het bed. We kiezen er vaak voor om deze kast wat ondieper te maken dan de andere kasten zodat u niet in een al te diepe nis komt te liggen. 

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.