U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Kleine slaapkamer met kastombouw
kleine slaapkamer met kastombouw

Kleine slaapkamer met kastombouw

De kastombouw in deze kleine slaapkamer sluit naadloos aan bij het twijfelaar seniorenbed van 130×200. Onze mogelijkheden voor de kastombouw en twijfelaar bedden zijn vrijwel eindeloos. We houden alles in eigen hand van ontwerp tot product en levering zodat bedden en kasten perfect op elkaar kunnen worden afgestemd.

Complete slaapkamer

kleine slaapkamer met twijfelaar bed en kastombouw

Kastombouw

De op maat gemaakte bedombouw met kastruimte is zowel stijlvol als praktisch. Het slimme ontwerp benut elke centimeter voor de kleding, met accessoires zoals garderobeliften en schoenenrekken. De combinatie met de alkoof zorgt voor een persoonlijke toch.

kleine slaapkamer met veel kastruimte

Veel kastruimte

In deze kleine slaapkamer hebben we de mogelijkheden maximaal benut met slimme kasten. Elke centimeter wordt gebruikt voor opbergruimte zoals met de brugkast boven het bed. Zo heeft de klant ruim plek voor alle kleding en accessoires.

ladekast in kleine slaapkamer

Ladekast

Wij combineren maatwerk met superieure kwaliteit. Een ladekast, uitgerust met duurzame Blum ladegeleiders, past perfect bij de stijl van onze bedden en kasten, met een scala aan materialen om het design van de slaapkamer te verrijken.

sfeerbeeld bij anderhalf persoons bed

Alkoof

De alkoof is niet alleen constructief belangrijk, maar ook een opvallend stijl element van een kastombouw. Voor deze hotel chique slaapkamer hebben we de kast uitgevoerd in notenhout, een houtsoort die perfect past in een luxe interieur.

alkoof onder brugkast
twijfelaar slaapkamer met draaideurkast

Slaapkamerkast

Een op maat gemaakte draaideurkast voegt de finishing touch toe aan uw slaapkamer. Met onze excellente afwerking en maatwerk realiseren we een unieke slaapkamer die perfect aansluit op de persoonlijke stijl van onze klanten. Optimaal gebruik van ruimte, en het gebruik van hoogwaardige materialen komen samen in deze functionele en prachtige draaideurkast.

kleine slaapkamer met twijfelaar bed
commode op maat

Ladekast

Onze ladekasten, vervaardigd met de nauwkeurige kwaliteit van Blum geleiders, bieden een robuuste oplossing voor uw opslagbehoeften. Ze worden op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij de stijl van uw bed en kasten, waarbij een breed scala aan materialen de unieke esthetiek van elke slaapkamer versterkt.

alkoof onder brugkast

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.