Luxe slaapkamer met seniorenbed

Een exclusieve slaapkamer met een seniorenbed op maat.

Op speciaal verzoek maakten we deze luxe slaapkamer met dit exclusieve bed op maat. Met een hoog laag functie geschikt als seniorenbed zonder voorbij te gaan aan de klassieke vormgeving van deze luxe slaapkamer. De houten bedombouw van notenhout omkadert het hoofdeinde waarin we kozen voor een luxe stoffering van Carlucci.

Complete slaapkamer

klassieke slaapkamer met seniorenbed

Luxe seniorenbed

De luxe van dit seniorenbed schuilt in zijn eenvoud; met de hoog-laag functie is in- en uitstappen moeiteloos, en de elektrische aanpassingen maken het opmaken van het bed een stuk eenvoudiger.

klassieke slaapkamer met tv meubel en kaptafel

Kaptafel

De kaptafel in notenhout biedt praktische elegantie. Met slimme opbergmogelijkheden en een ergonomische hoogte, zorgt het voor comfort tijdens dagelijkse routines.

badkamermeubel in klassieke slaapkamer ensuite

Badkamermeubel

Het badkamermeubel in notenhout is een stijlvolle toevoeging, met waterbestendige oppervlakken en aangepaste hoogte voor makkelijke toegang en gebruik.

Seniorenbed met hoog laag functie

De tweepersoons hoog laag bedden zijn op maat gemaakt en kunnen volledig in hoogte worden versteld. De hoge instap, het opmaken zonder bukken en de mogelijkheid tot verzorging maakt deze bedden ideaal als seniorenbed. Verder hebben beide bedden een elektrische hoofd- en voetverstelling. De nachtkastjes links en rechts van het bed zijn eveneens uitgevoerd in noten hout en vormen één geheel met het hoofdpaneel achter het bed.

seniorenbed met hoog laag verstelling
nachtkastje met lade voor apneu apparaat
tussenshot tussen bed ivm met zuurstof apparaat

Kaptafel

Onderdeel van de klassieke, luxe slaapkamer in notenhout, is de tegenover het bed geplaatste multifunctionele roomdivider. Aan de bedzijde is deze voorzien van tv-lift en aan de achterzijde van de tv-lift is een spiegel met lampjes geplaatst. Ook de spiegelzijde van de room divider heeft meerdere laden. In de bovenste lade is een wandcontactdoos voor de föhn geplaatst. Ook de snoeren van de lampen bovenop de notenhouten roomdivider zijn niet zichtbaar. Deze lopen onzichtbaar naar de stroomvoorziening onder de kast. De verlichting rondom de spiegel is met een knopje onder het blad te bedienen.

room divider als kaptafel met spiegel
luxe room divider met tv-lift