Luxe slaapkamer met seniorenbed op maat

Op speciaal verzoek maakten we deze luxe slaapkamer met dit exclusieve bed op maat. Met een hoog laag functie geschikt als seniorenbed zonder voorbij te gaan aan de klassieke vormgeving van deze luxe slaapkamer. De houten bedombouw van notenhout omkadert het hoofdeinde waarin we kozen voor een luxe stoffering van Carlucci.

Bed en slaapkamer van notenhout

De grote slaapkamer van de heer en mevrouw Konijnendijk kunnen we niet anders typeren als een ‘klassiek, luxe slaapkamer in notenhout’. Want deze houtsoort komt in de gehele slaapkamer terug. Het stijlvolle notenhout versterkt de luxe uitstraling van de slaapkamer zonder te overheersen. Zo is het bed uitgevoerd in een combinatie van stof en noten. En met de badkamer in het zicht van het slaapvertrek, is die notenhouten stijl ook in de ‘natte ruimte’ doorgevoerd. De Suite levert maatwerk in notenhouten slaapkamers met klassieke of luxe uitstraling. Ook voor de familie Konijnendijk zijn de diverse meubelen exact op maat samengesteld. Bart Hofman van De Suite: “Het bed, de badkamermeubelen, de inloopkast en de multifunctionele roomdivider… alles is in onze eigen meubelmakerij geheel naar wens gemaakt.”

Seniorenbed met hoog laag functie

De tweepersoons hoog laag bedden zijn op maat gemaakt en kunnen volledig in hoogte worden versteld. De hoge instap, het opmaken zonder bukken en de mogelijkheid tot verzorging maakt deze bedden ideaal als seniorenbed. Verder hebben beide bedden een elektrische hoofd- en voetverstelling. De nachtkastjes links en rechts van het bed zijn eveneens uitgevoerd in noten hout en vormen één geheel met het hoofdpaneel achter het bed.

Roomdivider met TV en kaptafel

Onderdeel van de klassieke, luxe slaapkamer in notenhout, is de tegenover het bed geplaatste multifunctionele roomdivider. Aan de bedzijde is deze voorzien van tv-lift en aan de achterzijde van de tv-lift is een spiegel met lampjes geplaatst. Ook de spiegelzijde van de room divider heeft meerdere laden. In de bovenste lade is een wandcontactdoos voor de föhn geplaatst. Ook de snoeren van de lampen bovenop de notenhouten roomdivider zijn niet zichtbaar. Deze lopen onzichtbaar naar de stroomvoorziening onder de kast. De verlichting rondom de spiegel is met een knopje onder het blad te bedienen.

Badkamer in slaapkamer

De stijl van de klassieke, luxe slaapkamer is doorgevoerd in de badkamer. Ook de badkamermeubelen zijn in notenhout uitgevoerd. De notenhouten bladen van de badkamermeubelen zijn geolied ter bescherming tegen water en vocht. De lades vallen netjes om het chiffon. Dergelijke slimme oplossingen zijn onderdeel van de kwaliteit die wij leveren.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.