U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Slaapkamer met twijfelaar hoog laag bed
slaapkamer met twijfelaar hoog laag bed

Slaapkamer met twijfelaar hoog laag bed

In onze prachtig ingerichte slaapkamer staat het twijfelaar hoog laag bed centraal, perfect voor zowel comfort als zorg aan bed. De bijpassende kaptafel, in dezelfde kleur als het nachtkastje, versterkt de sfeer. De donkere bekleding van het bed en het stijlvolle behang creëren een luxe en aangename sfeer.

Complete slaapkamer

luxe slaapkamer met 120x200 boxspring en kaptafel

Moderne slaapkamer

Deze moderne slaapkamer is een mooi voorbeeld van wat we voor u kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat elk element van de slaapkamer, van meubilair tot verlichting, naadloos aansluit bij de wens van onze klanten.

luxe slaapkamer met twijfelaar hoog laag bed

Hoog laag bed

Een hoog laag verstelbaar bed combineert comfort en functionaliteit. Het maakt het in- en uitstappen makkelijker en vereenvoudigt het bed opmaken en het schoonmaken onder uw bed.

hoog laag boxspring van 120x200 en kaptafel

Kaptafel

Deze kaptafel is een elegant en functioneel meubelstuk dat een vleugje luxe en eigen ontwerp aan de slaapkamer toevoegt. Deze kaptafel is uitgevoerd met 4 smalle laden.

hoog laag boxspring 120 breed model ferrara

Hoog laag bed

Een hoog laag bed ziet eruit als onze andere bedden, maar kunt u ook in hoogte verstellen. Als u te maken heeft met thuiszorg dan is een ergonomische bedhoogte belangrijk. Maar ook zonder zorg kan het verstandig zijn om één deel als hoog laag bed uit te voeren. Een nieuw bed of nieuwe boxspring kiest u immers voor lange tijd.

velvet boxspring ferrara met nachtkastje
kaptafel bij hoog laag boxspring

Kaptafel

Met handige opberglades en een spiegel is een kaptafel zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk. Het is de perfecte aanvulling op uw luxe slaapkamer als u op zoek bent naar een stijlvolle plek om de dag te beginnen.

detail kaptafel

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.