U bent hier: 5 Slaapkamer 5 Slaapkamer met hoog laag boxspring 120×200
slaapkamer met hoog laag boxspring en hoekkast

Slaapkamer met hoog laag boxspring 120×200

Deze luxe slaapkamer is de perfecte combinatie van comfort en stijl voor senioren. Met een hoog laag bed, speciaal ontworpen als een twijfelaar seniorenbed, en een elegante hoekkast, is deze slaapkamer in alles voorzien. ‘Bij De Suite begrijpen ze de waarde van comfort en gemak. Ze snappen mijn uitdagingen als gevolg van mijn aandoening’ zegt een tevreden klant​​.

Complete slaapkamer

complete slaapkamer met boxspring 120x200

Slaapkamer met twijfelaar bed

Een twijfelaarbed in een slaapkamer straalt veelzijdigheid uit, ideaal voor senioren. Het past goed in kleinere ruimtes zonder in te leveren op comfort en stijl. Kies het juiste matras en geniet van een praktische en stijlvolle slaapkamerindeling.

hoekkast met twijfelaar boxspring

Hoekkast

Wij zien het belang van efficiënte ruimtebenutting in uw slaapkamer. De hoekkast, een slimme oplossing, benut elke centimeter optimaal. Wij zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit op uw slaapkamerinrichting, voor een perfecte harmonie en stijl.

hoog laag boxspring in hoge stand

Hoog laag boxspring

Onze hoog laag boxspring combineert ultiem comfort met stijl. Met verstelbare hoogte is deze ideaal voor mensen met mobiliteitsuitdagingen, biedt het gemak bij in- en uitstappen en voegt met zijn verfijnde design esthetische waarde toe aan uw slaapkamer.

sfeerbeeld boxspring 120x200

Hoog laag boxspring

Een hoog laag boxspring is een veelzijdige en aanpasbare slaapoplossing. Het biedt niet alleen comfort en ondersteuning, maar kan ook de hoogte van het bed alsook het hoofd- en voeteneinde aanpassen voor een ideale slaaphouding. Dit bed is perfect voor zowel persoonlijk comfort als uw zorgbehoeften.

hoog laag boxspring 120 breed

Hoekkast

Wij begrijpen het belang van slimme oplossingen in uw slaapkamer. Een hoekkast is een perfect voorbeeld van efficiënt ruimtegebruik. Daarnaast zorgen we ervoor dat een hoekkast perfect past bij uw slaapkamerinrichting.

hoekkast in twijfelaar slaapkamer voor senioren
hoekkast met deuren open
sfeerbeeld ladekast in slaapkamer

Ladekast

Deze ladekast valt op door haar gestoffeerde zijkanten, die in dezelfde stof als het bijbehorende bed zijn uitgevoerd. Zo vormt ze een naadloos geheel met het bed, en brengt ze een unieke stijl en elegantie in deze luxe slaapkamer.

ladekast bij boxspring 120x200

Klantervaring

Deze hoog-laag boxspring biedt een perfecte mix van luxe en gemak, speciaal ontworpen voor senioren. Ontdek de volledige klantbeleving van deze luxe slaapkamer met hoekkast.

senior leest in elektrische 120x200 boxspring

Werkwijze

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke slaapkamer. We luisteren naar wat u nodig heeft, bedenken praktische oplossingen en zorgen ervoor dat uw slaapkamer zowel comfortabel als persoonlijk aanvoelt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Bij De Suite geven we persoonlijk slaapadvies dat echt een verschil maakt. We combineren vakmanschap en zorg om uw nachtrust te optimaliseren, afgestemd op uw unieke behoeften.

adviseur met klanten in beddenzaak

Slaapkamer showroom

Ontdek de inspirerende wereld van De Suite in onze showroom. Ervaar onze unieke bedden en slaapkamers, en laat u persoonlijk adviseren om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.