Twijfelaar bedden 120x200

Uw lichaam is uniek. Daarom maken we bij De Suite uw bed op maat. Een bed dat past bij uw leeftijd en houding en waarbij uw wensen centraal staan. Voor een senioren bed van 120×200, ook wel een twijfelaar bed, bent u bij ons aan het juiste adres. Maak kennis met onze mogelijkheden en geef uw slaaprust een stimulans.

Twijfelaar bedden

Meer over twijfelaar 120x200 bedden

Uw lichaam is uniek. Daarom maken we bij De Suite uw bed op maat. Een bed dat past bij uw leeftijd en houding en waarbij uw wensen centraal staan. Voor een senioren bed van 120×200, ook wel een twijfelaar, bent u bij ons aan het juiste adres. Maak kennis met onze mogelijkheden en geef uw slaaprust een stimulans.

120x200 bedden van De Suite

Een bed op maat kan veel voor u betekenen. De Suite is een vakspecialist die écht kijkt naar wie u bent. Wij helpen graag om uw lichaam zorgvuldig te ondersteunen. We hebben een enorme passie voor slapen, die in al onze producten terug te vinden is. Kom gerust eens langs in onze showroom om onze 120×200 bedden te bekijken en te testen. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om samen tot een perfecte oplossing te komen voor uw nachtrust. Onze twijfelaars zijn ook in andere formaten te verkrijgen, zoals een twijfelaar bed van 110×200.

Seniorenbed 120x200

Op zekere leeftijd gaat niet alles meer vanzelfsprekend. U heeft sneller last van pijnklachten in uw lichaam. Een goede nachtrust is daarom cruciaal. Een seniorenbed van De Suite is speciaal op maat gemaakt en biedt uw lichaam de juiste ondersteuning. Zo wordt u ’s ochtends fit wakker en verlicht u de pijnklachten.

Niet alleen voor de uitstraling van het bed zit je goed bij De Suite. Wij zorgen ervoor dat uw twijfelaar naar wens functioneert. Wij passen deze exact aan op uw lichaam. Krijgt u steeds meer last met uitstappen of omdraaien? Dan kan een hoog laag bed van 120×200 zomaar iets voor u zijn.

De voordelen van een 120x200 bed

Wilt u geen tweepersoonsbed, maar houdt u wel van breed liggen? Dan is de twijfelaar de perfecte optie. Bovendien neemt de twijfelaar minder ruimte in in de slaapkamer, maar kunt u toch lekker slapen. Ook met het schoonmaken geeft de twijfelaar plezier: het kost namelijk minder moeite om aan het andere eind te komen.

120x200 twijfelaar bed mogelijkheden

Perfecte uitstaphoogte

Op leeftijd wordt het steeds moeilijker om het bed uit te stappen. U zakt snel weg, waardoor u veel kracht moet zetten. Wij helpen u graag om het comfort te vergroten. De bedden van De Suite kunt u daarom op de juiste uitstaphoogte verstellen.

Hoog laag bed 120x200

Een hoog-laag bed is in hoogte te verstellen en zorgt daarom voor meer comfort in de slaapkamer. De functie helpt bij het opstaan, omdraaien en maakt het opmaken eenvoudiger. Bij ons kies je voor een twijfelaar met een hoog laag bed.

houten twijfelaar bed 120 breed

Houten ledikant van 120x200

Een twijfelaar is een geliefd formaat voor een bedombouw. Wij stellen deze graag naar wens samen. Bij De Suite heeft u de keuze uit diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan stof, leer of hout. Wij brengen uw slaapkamerideeën graag tot leven. We denken mee over mooie combinaties en zorgen voor een complete inrichting van uw slaapkamer.

verkoopster adviseert klant

Specialist in twijfelaar bedden

Sandra, onze expert in twijfelaar bedden, staat klaar om u te helpen. Zoekt u een hoog-laag bed, een seniorenbed, of een compact twijfelaar bed van 110×200? Sandra voorziet u van persoonlijk en professioneel advies.

de suite bezoek hoog laag beddden showroom

Bekijk ons unieke showroom-atelier