twijfelaar bed 120x200 model ferrara

Twijfelaar bed 120×200

Uw lichaam is uniek. Daarom maken we bij De Suite uw bed op maat. Een bed dat past bij uw leeftijd en houding en waarbij uw wensen centraal staan. Voor een senioren bed van 120×200, ook wel een twijfelaar, bent u bij ons aan het juiste adres. Maak kennis met onze mogelijkheden en geef uw slaaprust een stimulans.  

twijfelaar bed elektrisch verstelbaar icoon
Verstelbaar
hoog laag bed twijfelaar 120 cm breed icoon
Hoog-laag
twijfelaar bed 120x200 icoon
Compleet van A tot Z
draaibuddy voor hoog laag bed
Draaibuddy
nachtkastje icoon
Nachtkastjes
twijfelaar bed 120x200 model ferrara

Twijfelaar bedden

Een twijfelaar bed is bij velen geliefd als ruim eenpersoonsbed of als knus tweepersoonsbed. Natuurlijk moet een twijfelaar bed goed aansluiten bij uw lichaam en bij uw persoonlijke situatie. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om u te adviseren over het bed waarin u het beste slaapt. Uw twijfelaar bed wordt vervolgens met zorg in ons eigen atelier samengesteld door onze ervaren meubelmakers.

 

twijfelaar bed elektrisch verstelbaar icoon
Verstelbaar
hoog laag bed twijfelaar 120 cm breed icoon
Hoog-laag
twijfelaar bed 120x200 icoon
Compleet van A tot Z
draaibuddy voor hoog laag bed
Draaibuddy
nachtkastje icoon
Nachtkastjes
bedlamp icoon
bedlampen

120×200 bedden van De Suite 

Een bed op maat kan veel voor u betekenen. De Suite is een vakspecialist die écht kijkt naar wie u bent. Wij helpen graag om uw lichaam zorgvuldig te ondersteunen. We hebben een enorme passie voor slapen, die in al onze producten terug te vinden is. Kom gerust eens langs in onze showroom om onze 120×200 bedden te bekijken en te testen. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om samen tot een perfecte oplossing te komen voor uw nachtrust. 

Onze twijfelaars zijn ook in andere formaten te verkrijgen. Past 120×200 net niet bij uw slaapkamer? Dan kunt u ook kiezen uit de volgende afmetingen:  

boxspring 120x200 met zwevend nachtkastje

Bed 120x200 Ferrara

Bij een moderne slaapkamer hoort een stijlvol bed. Een Ferrara is een luxe bed met een strakke uitstraling dat in vrijwel iedere slaapkamer past.

Bij De Suite kunt u kiezen voor een twijfelaar van Ferrara. De twijfelaar is een uitstekende middenweg tussen een eenpersoons- en tweepersoonsbed.  

twijfelaar bed Ferrara 120x200

nachtkastje twijfelaar bed unmezzo

Twijfelaar bed Unomezzo

Het twijfelaar bed Unomezzo combineren we met één nachtkastje. Met deze opstelling laten we de symmetrie los en kiest u voor een nachtkastje aan uw linker dan wel uw rechter hand. Het nachtkastje zelf kunt u zowel staand op de vloer als zwevend aan het hoofdpaneel laten maken.

De Unomezzo kan in elke twijfelaar formaat worden gemaakt en tot 120 cm breed ook als hoog laag bed. De breedte van het hoofdpaneel omvat zowel het bed als het nachtkastje. Zowel het nachtkastje als het hoofdpaneel maken we in vele variaties, waarbij we werken met een uitgebreide collectie stoffen en houtsoorten.twijfelaar bed 120x200 Unomezzo

Seniorenbed 120×200

Op zekere leeftijd gaat niet alles meer vanzelfsprekend. U heeft sneller last van pijnklachten in uw lichaam. Een goede nachtrust is daarom cruciaal. Een seniorenbed van De Suite is speciaal op maat gemaakt en biedt uw lichaam de juiste ondersteuning. Zo wordt u ’s ochtends fit wakker en verlicht u de pijnklachten.  

Niet alleen voor de uitstraling van het bed zit je goed bij De Suite. Wij zorgen ervoor dat uw twijfelaar naar wens functioneert. Wij passen deze exact aan op uw lichaam. Krijgt u steeds meer last met uitstappen of omdraaien? Dan kan een hoog laag bed van 120×200 zomaar iets voor u zijn.  

oudere dame bij deelbare senioren boxspring

Hoog laag bed 120x200

Een hoog-laag bed is in hoogte te verstellen en zorgt daarom voor meer comfort in de slaapkamer. De functie helpt bij het opstaan, omdraaien en maakt het opmaken eenvoudiger. Bij ons kies je voor een twijfelaar met een hoog laag bed.  
senior staat op uit twijfelaar boxspring 120x200

Perfecte uitstaphoogte

Op leeftijd wordt het steeds moeilijker om het bed uit te stappen. U zakt snel weg, waardoor u veel kracht moet zetten. Wij helpen u graag om het comfort te vergroten. De bedden van De Suite kunt u daarom op de juiste uitstaphoogte verstellen.  

Het juiste matras voor u

De 120×200 bedden worden speciaal op maat gemaakt. Ieder lichaam is uniek en vergt een andere ondersteuning. Daarom kijken we goed naar uw lichaam en gaan we met u in gesprek. Zo komen we uiteindelijk tot het perfecte matras voor uw nachtrust. 

twijfelaar bed advies in showroom

Showroom

De stijlvolle showroom in Moordrecht in speciaal ingericht voor onze twijfelaar bedden. Een inspiratiebron met luxe bedden en twijfelaar boxsprings voor de keuze en samenstelling van uw eigen bed.

Levering en montage

Onze bedden worden door een vakkundig montageteam geleverd en geïnstalleerd door heel Nederland en België.

Ledikant of bed ombouw van 120×200

Een twijfelaar is een geliefd formaat voor een bedombouw. Wij stellen deze graag naar wens samen. Bij De Suite heeft u de keuze uit diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan stof, leer of hout. Wij brengen uw slaapkamerideeën graag tot leven. We denken mee over mooie combinaties en zorgen voor een complete inrichting van uw slaapkamer.  

De voordelen van een 120×200 bed

Wilt u geen tweepersoonsbed, maar houdt u wel van breed liggen? Dan is de twijfelaar de perfecte optie. Bovendien neemt de twijfelaar minder ruimte in in de slaapkamer, maar kunt u toch lekker slapen. Ook met het schoonmaken geeft de twijfelaar plezier: het kost namelijk minder moeite om aan het andere eind te komen.  

Elektrisch verstelbaar

De luxe bedden van De Suite zijn elektrisch verstelbaar. Op die manier kunt u uw bed aanpassen naar de gewenste houding, waardoor u uw lichaam perfect laat ontspannen.  

Complete slaapkamer

Bij De Suite kiest u voor een moderne, complete slaapkamer. We denken graag mee met een geheel ontwerp om zo een passend design te creëren. Zo maken wij samen jouw dromen tot werkelijkheid.  

Bijpassende kast

Onze slaapkamerexperts denken graag mee om de ruimte optimaal te benutten. Naast onze bedden bent u bij ons aan het juiste adres voor een bijpassende kast, zodat uw kamer in één stijl wordt ingericht.  

FPS-technologie

Onze matrassen kunnen voorzien worden van FPS. Deze technologie helpt het lichaam om te ontspannen met behulp van geluidsgolven. De methode is breed inzetbaar en kan onder andere verlichting bieden bij rugpijn, Parkinson of artrose.  

Makkelijk opmaken

De bedden van 120×200 zijn eenvoudig op te maken. Zeker met de hoog-laag functie stelt u de bedden in op de gewenste hoogte, zodat het u weinig energie kost.  

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.

Neem contact op

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacy Policy en de Terms of Service zijn van toepassing.