U bent hier: 5 Ervaring 5 Complete slaapkamer met hoog laag twijfelaar bed
klant in complete slaapkamer met hoog laag twijfelaar bed

Complete slaapkamer met hoog laag twijfelaar bed

De Suite hielp mevrouw Slappendel bij het kiezen van het perfecte bed voor haar toekomstige wensen. Adviseur Wim stelde een 120×200 boxspring met hoog laag functie voor, die zowel comfort als mobiliteit biedt. Het bed is voorbereid op extra hulpmiddelen en voldoet aan alle wensen die passen bij het ouder worden.

Complete slaapkamer

senior maakt hoog laag boxspring op

Makkelijk opmaken

Het opmaken van een bed kan soms uitdagend zijn, vooral bij rugklachten of beperkte mobiliteit. Een hoog laag boxspring maakt opmaken aanzienlijk gemakkelijker, waardoor u comfortabel bij alle hoeken van het matras kunt komen. Het verschonen van beddengoed wordt moeiteloos zonder uw lichaam te belasten.

senior staat op uit bed

Makkelijk opstaan met hoog laag bed

Een hoog laag bed maakt in- en uit bed stappen veel gemakkelijker. Met de verstelbare functies kunt u het bed naar de ideale hoogte brengen, zodat u zonder bukken of strekken het beddengoed moeiteloos kunt aanbrengen.

hoekkast met twijfelaar boxspring

Slaapkamer met hoekkast

Een slaapkamer met een hoekkast is een slimme inrichtingskeuze voor wie optimaal gebruik wil maken van de beschikbare ruimte. De hoekkast past perfect in de kamer en biedt veel opbergruimte. Bovendien voegt een goed ontworpen hoekkast stijl en functionaliteit toe aan de slaapkamer.

De klant aan het woord

Toen ik een dagje ouder werd, begon ik na te denken over de toekomst en realiseerde ik me dat het tijd was om een nieuw bed te overwegen, voor het geval ik ooit 90 zou worden en wat extra zorg nodig zou hebben. Met een lach zei ik tegen mezelf dat ik moest plannen voor de toekomst. Dus begon ik mijn zoektocht, en al snel ontdekte ik De Suite online.

Op dat moment had ik al een Auping bed, maar zonder mijn man voelde het niet meer fijn. Soms kostte het me moeite om naar bed te gaan, dus besloot ik mijn slaapkamer aan te passen om het gemakkelijker te maken. Gelukkig woon ik gelijkvloers, wat het proces al een stuk eenvoudiger maakte.

Bij De Suite werd ik vriendelijk geholpen door adviseur Wim. Hij raadde me een 120×200 boxspring aan. Hij legde uit dat een 120 cm bed in de winter warmer en in de zomer koeler is, en dat een twijfelaar bed ook ruimte bespaart in mijn slaapkamer. Ik besefte dat mijn spieren wat ouder werden en dat ik niet over tien jaar weer een nieuw bed wilde kopen. Daarom koos ik voor een hoog laag bed. Wat me meteen aansprak, was dat je aan de buitenkant niets aan het bed ziet, maar het heeft ook een handige sta-op functie.

Het belangrijkste voor mij was dat ik het bed gemakkelijk kon opmaken, en het hoog laag systeem maakt dat echt een fluitje van een cent. Bovendien is het bed zeer mobiel en kan ik het gemakkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes met remmen, geschikt voor elke vloer. Het bespaart me veel moeite als oudere. Bovendien gaf het me gemoedsrust te weten dat als ik ooit zorg nodig heb, ik op mijn eigen matras kan blijven liggen, en het bed is zelfs voorbereid voor extra hulpmiddelen zoals een papegaai en draaibuddy.

Ik wilde graag kunnen zitten als ik ziek ben, genieten van een drankje en eten in bed, en comfortabel kunnen lezen. Het feit dat mijn benen ook afzonderlijk omhoog kunnen in combinatie met de anti-trendelenburg, is geweldig voor dagen waarop mijn benen wat opgezwollen zijn. En natuurlijk wilde ik enkele extra’s, zoals een nachtkastje en dezelfde oude lampjes die ik op mijn vorige bed had. Om het helemaal af te maken, liet ik zelfs een op maat gemaakte kast in mijn slaapkamer plaatsen, wat mijn slaapkamer echt compleet maakte. Al met al ben ik meer dan tevreden met mijn keuze voor De Suite en mijn nieuwe hoog-laag bed. Het biedt me het comfort en de functionaliteit die ik nodig heb naarmate ik ouder word.

 

Specialist in hoog laag bedden

Wim Hofman is dé specialist op het gebied van hoog-laag bedden en FPS-technologie, en zijn persoonlijke benadering is zijn handelsmerk. Met uitgebreide kennis en ervaring biedt hij deskundig advies in onze showroom en tijdens huisbezoeken. Klanten voelen zich gehoord door zijn diepgaande betrokkenheid bij de persoonlijke situatie van elke klant.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.