U bent hier: 5 Bedden 5 Twijfelaar bed 5 Hoog laag boxspring 120×200 Unomezzo

Hoog laag boxspring 120×200 Unomezzo

Ontdek de hoog laag boxspring 120×200 Unomezzo bij De Suite. 

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over dit bed

Het twijfelaar bed Unomezzo combineren we met één nachtkastje. Met deze opstelling laten we de symmetrie los en kiest u voor een nachtkastje aan uw linker dan wel uw rechter hand. Het nachtkastje zelf kunt u zowel staand op de vloer als zwevend aan het hoofdpaneel laten maken.

De Unomezzo kan in elke twijfelaar formaat worden gemaakt en tot 120 cm breed ook als hoog laag bed. De breedte van het hoofdpaneel omvat zowel het bed als het nachtkastje. Zowel het nachtkastje als het hoofdpaneel maken we in vele variaties, waarbij we werken met een uitgebreide collectie stoffen en houtsoorten.

sfeerbeeld twijfelaar bed unomezzo
sfeerbeeld met bedlamp

Kenmerken

twijfelaar boxspring 120x200 unomezzo

Luxe boxspring 120×200

Een van de belangrijkste kenmerken van een luxe boxspring is het comfort dat het biedt. Het matras van een boxspring is vaak dikker dan dat van een gewoon bed, en dit zorgt voor een zachte en ondersteunende slaapervaring. Het is perfect voor mensen die graag op een zachte ondergrond slapen.

Hoofdpaneel Unomezzo

Het hoofdpaneel van een luxe boxspring Unomezzo is niet alleen functioneel, maar ook een belangrijk decoratief element in uw slaapkamer. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen biedt het hoofdpaneel een verfijnde uitstraling en draagt het bij aan een goede nachtrust in stijl.

twijfelaar hoog laag boxspring 120 breed

Uit te breiden tot hoog laag bed

Een bed van De Suite gaat een levenlang mee en wordt zo vanzelf een seniorenenbed. Een deelbaar bed is later aanpasbaar tot hoog laag bed of zelfs tot zorgbed. Zo bent u voorbereid op de toekomst en heeft u nu al plezier van makkelijk opmaken en schoonmaken. 

Bed opties

Automatische contourverstelling / Fowler positie
Sta op stand
Maximaal stabiel
Fauteuil-positie
Geschikt voor zorg aan bed
Zithoogte op maat
Waterproof top-covers
Anti-slip
Vele kleuren
Vocht/vuil werend
Nachtkastjes
Bedlampen
Oriëntatieverlichting
Draaibuddy
Papegaai
Uitstaphulp
Geschikt voor tillift
Bedhek
Werklast tot 225 kg
NEN 60601-52 gecertificeerd
15 jaar garantie

Voordelen

senior leest in boxspring 120x200

Ontspannen

Een van de belangrijkste voordelen van een luxe boxspring is het vermogen om ultieme ontspanning te bieden. De dikke matras en veerkrachtige ondersteuning zorgen ervoor dat uw lichaam zich ’s nachts volledig kan ontspannen. Dit kan resulteren in een diepere en meer verkwikkende slaap, wat essentieel is voor uw algehele welzijn.

senior maakt boxspring 120x200 op

Makkelijk opmaken

Een luxe boxspring is doorgaans hoger van de grond dan traditionele bedden. Dit maakt het opmaken van het bed veel gemakkelijker, vooral als u rugproblemen heeft of moeite heeft met bukken. Het hoge platform maakt het eenvoudig om lakens en dekens recht te trekken en kussens op te maken.

senior staat op uit twijfelaar boxspring 120

Makkelijk opstaan

Een bed van De Suite gaat een levenlang mee en wordt zo vanzelf een seniorenenbed. Een deelbaar bed is later aanpasbaar tot hoog laag bed of zelfs tot zorgbed. Zo bent u voorbereid op de toekomst en heeft u nu al plezier van makkelijk opmaken en schoonmaken. 

Stoffen en leerdoeken inspiratie

Categorie
Vocht- en vuilwerend
Wol en naturellen
Leer en suède
Velvet en velours
Trust Brown 15
Superior Hunter 156
Suit Cacao 83
Stone Grey 60
Perth Shell 196
Perfect Thyme 206
Icon CA1565-082
Woolly JA1025-050
Woolen 1-1328-089
Oslo 9-2326-071
Facet Rust 29
Facet Dolphin 180
Epoque Velvet CA1550 081
Dominica 9-2277-091
Crusy Wool 1-1306-021
Club 1-1389-031
Attractive CH2473-060
River Brown 15
Reno Espresso 123
Relax Camel 09
Parq Graphite 66
Gaucho Vol2-070
Challenger Mustard 06
Bull Niagara 158
Bull Ecualyptus 193
Boxer Liver 10
Boston Brandy 127
Aston Naturel 01
Unique Carmine 36
Tempo Liver 10
Punto Velvet CA1293-032
Pallazo Velvet CA1175-067
New York 034
My Love CH2902-051
Kane Liver 10
City Velvet CA7832-033
Champ Sand 03
Champ Hunter 156
Challenger Thyme 206
Allure velvet CA1357-053
Allure Velvet CA1357-034
Adore Cognac 28

Accessories

Luxe beddengoed

Het luxe beddengoed staat bekend om zijn zachte textuur en soepelheid. Dit maakt het aangenaam om in te slapen en kan bijdragen aan een diepere slaap.

Luxe beddengoed van De Suite is gemakkelijk te onderhouden. De meeste luxe beddengoedsets kunnen in de wasmachine worden gewassen en behouden nog steeds hun kwaliteit na verloop van tijd.

Hoewel de initiële kosten hoger kunnen zijn, is luxe beddengoed een investering in uw slaapcomfort en welzijn. Een goede nachtrust heeft positieve effecten op uw algehele gezondheid.

luxe beddengoed voor boxspring 120x200

Werkwijze

uitgebreide showroom vol met hoog laag bedden en zorgbedden

Persoonlijk gesprek

Zowel in de showroom als bij u thuis, ons uitgangspunt is altijd persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om uw wensen voor uw nieuwe bed te begrijpen, waarbij we alles van ons bedrijf laten zien en u helpen de juiste keuzes te maken.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Slaapadvies

Onze persoonlijke advies begint met uw specifieke slaapbehoeften. Of u nu kampt met rugklachten, spierproblemen, Parkinson, neuropathie of overgewicht, wij vervaardigen op maat gemaakte matrassen voor een perfecte nachtrust.

adviseur geeft uitleg over slaapkamers aan senioren echtpaar

Slapen in eigen stijl

We maken niet alleen het perfecte bed voor u, maar we creëren ook een slaapkamer die volledig aansluit bij uw smaak en dromen. Elk element wordt met de hand gemaakt door ons bekwame team van ambachtslieden.

adviseur met klanten in de bedden fabriek

Familiebedrijf De Suite

Onze toewijding aan vakmanschap en passie komt tot leven in onze meubelmakerij, waar we alles met de hand maken. We beheren elk aspect van het productieproces, van materialen tot assemblage

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Slaapkamer ontwerpen

Laat ons de slaapkamer van uw dromen creëren, of het nu gaat om het perfecte bed of een complete, harmonieuze slaapkamer met op maat gemaakte kasten. We beginnen met een doordacht ontwerp en een uitgekiende indeling.

klant met monteur bij nieuwe bed

Vakkundige montage

Onze eigen ervaren monteurs monteren de bedden en nemen uw oude bed kosteloos retour. Na de montage demonstreren we uitgebreid en beantwoorden al uw vragen. We zorgen ervoor dat uw bed 'instapklaar' wordt opgeleverd.

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Luxe slaapkamer met inbouw kast en 120×200 boxspring

Een inbouw kast is een must-have in elke luxe slaapkamer. Het biedt niet alleen voldoende opbergruimte voor kleding, schoenen en accessoires, maar het voegt ook een vleugje elegantie toe aan de kamer. Benieuwd naar de mogelijkheden van De Suite?

luxe slaapkamer met hoog laag bed van 120 cm breed

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.