Home 5 Slaapkamer 5 Slaapkamerkasten 5 TV in slaapkamer

TV in slaapkamer

Ook wij vinden het heerlijk om zo nu en dan een film of serie in bed te kijken. Maar meestal staat de TV uit en is dat zwarte scherm niet bepaald een verrijking voor de slaapkamer interieur. Natuurlijk kunt u de TV gewoon aan de muur hangen, maar mogelijk wilt u liever helemaal geen beeldscherm zien. Daar kunnen we bij helpen met creatieve oplossingen en stijlvolle tv-meubels voor in de slaapkamer – zoals een tv-kast met lift – passend bij de rest van het interieur.

Tv meubel in slaapkamer

TV in de slaapkamer

Verschillende soorten tv meubels

boxspring met tv lift

Bedden met TV-lift

Elk bed en elke boxspring kunnen we combineren met een TV-lift. Deze plaatsen we aan het voeteinde van het bed in een verdikt voetpaneel of een losse TV-hocker. Deze TV-meubels stofferen we in dezelfde stof als het bed.

detail schuifdeurkast

TV in de kast

Als u genoeg ruimte heeft dan kunt u ook een TV-meubel in de slaapkamer aan de wand tegenover het bed plaatsen. Wij ontwerpen en maken deze kasten zelf, altijd in passend in de stijl van uw slaapkamer interieur.

Tv meubel in slaapkamer

Kasten met TV-lift

In een grote slaapkamer kan een TV-kast met lift een goed idee zijn. Deze kast kan tegen de wand geplaatst worden, maar ook midden in de ruimte. Zo wordt een TV-kast een room divider met optioneel laden en deurtjes.

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.