boxspring ferrara largo met tv-lift

Boxspring Ferrara met tv-lift

Boxspring Ferrara Largo met TV-lift: een innovatieve combinatie van luxe en functionaliteit, met een breed hoofdpaneel, bedlampen en een elegant verborgen televisie.

Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar,
ook als hoog laag bed.

Nachtkastjes

Nachtkastjes op maat,
passend bij uw bed.

Bedlampen

Ingebouwde leeslampen
zonder snoeren in zicht.

Meer over deze boxspring met TV-lift

In onze toewijding aan uitmuntend slaapcomfort, vertegenwoordigt deze Ferrara Largo boxspring met TV-lift de perfecte synergie tussen luxe en innovatie. Dit model, met zijn brede hoofdpaneel en ingebouwde bedlampen, illustreert onze filosofie van het combineren van esthetische verfijning met praktisch gemak, gericht op het verbeteren van de slaapkwaliteit.

De toevoeging van een hocker met TV-lift aan dit bed biedt een stijlvolle oplossing voor de tv in de slaapkamer. “De ingebouwde TV-lift in de hocker heeft onze slaapervaring getransformeerd,” deelt een klant. Ideaal voor een gestoffeerd bed dat zowel onderhoudsvriendelijk als luxues is. Deze boxspring combineert onze functionaliteiten met uw persoonlijk comfort.

Kenmerken

detail bed op maat

Op maat gemaakt

Bij ons draait alles om het leveren van op maat gemaakte bedden en slaapkamerinrichtingen die perfect aansluiten op de unieke verwachtingen van onze klanten.

boxspring met tv lift

Boxspring met TV lift

Ervaar luxe en gemak met onze boxspring voorzien van een geïntegreerde TV-lift, net zoals bij de Manifesto met TV-lift. Met één druk op de knop laat u een televisie geruisloos verschijnen of verdwijnen.

Extra breed hoofdpaneel met bedlampen

Extra breed hoofdpaneel

Het extra brede hoofdpaneel Ferrara Largo is ideaal voor het inbouwen van bedlampen. Daanaast gebruiken we de breedte ook bij een twijfelaar bed met Ferrara hoofdpaneel.