U bent hier: 5 Ervaring 5 Opstaan zonder rugpijn én design op maat
opstaan zonder rugpijn

Opstaan zonder rugpijn én design op maat

Als beddenmaker met een passie voor het creëren van slaapoplossingen op maat, begrijpen we wat goed slapen en fris opstaan betekent voor je gezondheid. Bij De Suite streven we naar het verminderen van rugklachten en het ontwerpen van unieke bedden die perfect aansluiten bij onze klanten. 

Design bed

scandinavisch design bed ferrara largo

Rustgevende slaapkamer

Een rustgevende slaapkamer genereert een oase van kalmte en ontspanning. Minimalistisch meubilair, gedempte verlichting en natuurlijke elementen creëren een serene sfeer. Comfortabel beddengoed en zorgvuldig gekozen decoraties dragen bij aan de perfecte omgeving voor een goede nachtrust.

hoofdpaneel design bed ferrara

Zwevend nachtkastje

Onze zwevende nachtkastjes zijn een eigentijdse en ruimtebesparende aanvulling op uw slaapkamerinrichting. Deze slim ontworpen nachtkastjes worden aan het hoofdpaneel gemonteerd, waardoor ze lijken te zweven en de vloerruimte vrijhouden. Ze bieden handige opbergruimte, terwijl ze een moderne en minimalistische uitstraling creëren.

tekening design bed ferrara

Bed op maat

Een bed op maat is de perfecte oplossing om comfort en stijl te combineren. Met een op maat gemaakt bed kun je de afmetingen, materialen en details aanpassen aan uw wensen. Dit zorgt niet alleen voor een unieke kamerinrichting, maar ook voor een slaapomgeving die perfect aansluit bij uw behoeften, wat resulteert in het beste bed voor u persoonlijk.

Meer over deze ervaring

Onze zoektocht naar een nieuw bed begon met twee belangrijke doelen: rugpijn verlichten en fris opstaan èn een bed op maat met een uniek design. Na 15 jaar trouwe dienst was ons oude bed niet meer wat het geweest was, en rugklachten waren een dagelijkse realiteit geworden. We begonnen onze zoektocht bij bekende merken en winkels, maar het standaardaanbod en de verkooppraatjes voldeden niet aan onze verwachtingen.

Het was tijdens een gesprek met onze fysiotherapeut dat De Suite ter sprake kwam. We besloten hun website te bezoeken en al snel een afspraak te maken. Bij De Suite werd onze droom van een op maat gemaakt bed werkelijkheid, met de focus op zowel het verlichten van onze rugklachten als het creëren van een uniek design.

Bart, onze gepassioneerde adviseur bij De Suite, speelde hierin een cruciale rol. Zijn expertise en begeleiding maakten het hele proces soepel en plezierig. Na een grondig intakegesprek en een zorgvuldige evaluatie van de mogelijkheden, besloten we voor een vrijstaand designbed te gaan in onze slaapkamer.

Onze wensen waren eigenlijk vrij eenvoudig: een verstelbaar hoofd- en voeteneinde en een elegante achterwand. Bart en het team van De Suite maakten dit mogelijk en creëerden een bed dat niet alleen onze rugklachten verminderde, maar ook een visueel meesterwerk in onze woning werd.

Wat De Suite echt bijzonder maakt, is het persoonlijke contact en de aandacht die ze aan elk detail besteden. Het Nederlandse vakmanschap komt tot uiting in de kwaliteit en het design van ons bed. Er zijn veel beddenfabrikanten op de markt, maar De Suite maakt niet alleen beloften; ze maken deze daadwerkelijk waar.

Met vriendelijke groeten van ons beiden!

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.