U bent hier: 5 Ervaring 5 Het juiste bed bij een hernia
juiste bed bij herna

Het juiste bed bij een hernia

Mijn vrouw Coby, en ik, Koos, hadden al 25 jaar lang geslapen op een waterbed, tot we besloten dat het hoog tijd was om op zoek te gaan naar een nieuw bed. De aanleiding voor deze zoektocht was het feit dat Coby zo’n 10 jaar geleden herstelde van een hernia, en we nu echt een bed wilden dat haar rugklachten serieus zou nemen en verlichten.

Meer over deze ervaring

Deskundig advies bij De Suite

We begonnen onze zoektocht door verschillende meubelboulevards af te struinen, maar we leken het juiste bed maar niet te kunnen vinden. Wat we echt misten, was deskundige voorlichting met betrekking tot het probleem waarmee mijn vrouw als rugpatiënt kampte. Gelukkig kwamen we op een dag een advertentie tegen van De Suite, een bedrijf dat matrassen op maat maakt voor mensen met rugklachten. Dat sprak ons meteen aan.

Matras op maat voor optimaal comfort

Bij De Suite werden we hartelijk ontvangen en tijdens meerdere bezoeken hebben we uitgebreid proefgelegen op verschillende matrassen. Daarnaast werden we deskundig geadviseerd om het perfecte matras te kiezen. Sandra heeft zelfs een matras met verschillende zones ontworpen, waardoor Coby’s schouders comfortabel wegzakken en haar nek de nodige rust krijgt.

Hoog laag bed voor extra gemak

Een andere wens van ons was een bed met een verstelbaar hoofd- en voeteinde. Tot onze verrassing ontdekten we dat De Suite ook hoog-laag bedden kan maken, die in hoogte verstelbaar zijn. Dit bleek een ideale keuze voor ons, aangezien ikzelf en mijn vrouw Coby nu beiden de mogelijkheid hebben om het bed naar onze eigen behoeften aan te passen.

Zorg en comfort samengebracht

Coby voegt eraan toe: “Na mijn hernia-operatie heb ik een periode van herstel doorgemaakt waarbij ik veel tijd op onze slaapkamer moest doorbrengen, inclusief een kleine kitchenette. Mocht mijn rugklachten in de toekomst opnieuw opspeelden, dan geeft het me een gerust gevoel te weten dat ik thuis op mijn eigen hoog-laag bed de nodige zorg kan krijgen.”

Een op maat gemaakt hoog laag bed

Bovendien was het geweldig dat we alles zelf konden kiezen, van de grootte van het bed tot aan de stof die we graag wilden. We hebben dus echt een op maat gemaakt hoog-laag bed, en na 25 jaar op een waterbed te hebben geslapen, bevalt het ons uitstekend. We zijn ontzettend blij dat we bij De Suite terecht zijn gekomen en dat we nu eindelijk het perfecte bed hebben gevonden dat rekening houdt met Coby’s rugklachten en dat ons beiden het comfort en de rust biedt die we verdienen.”

Specialist in hoog laag bedden

Sandra, onze seniorenslaapadviseur, staat klaar voor persoonlijk advies. Of u nu een hoog laag bed, seniorenbed of twijfelaar bed zoekt, Sandra biedt deskundige begeleiding. Ze begrijpt de uitdagingen van ouder worden en helpt u het perfecte bed te kiezen voor beter slapen en meer comfort.

Sadra specialist in hoog laag bedden, seniorenbedden en twijfelaar bedden

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.