U bent hier: 5 Ervaring 5 Hoog-laag boxspring met FPS: Liliam’s slaaptransformatie

Hoog-laag boxspring met FPS: Liliam’s slaaptransformatie

Wij zijn trots op onze baanbrekende hoog-laag boxspring en de impact ervan op Liliam’s slaapervaring. FPS-technologie heeft haar geholpen om te ontspannen, beter te slapen en zich energieker te voelen.

Klant aan het woord

Mijn naam is Liliam, en ik wil graag mijn persoonlijke ervaring delen over onze aankoop van een hoog-laag boxspring, samen met mijn man Jan Willem. We hebben een tijdlang gesukkeld met slecht slapen, en ik kon me maar niet ontspannen op mijn oude bed. Het voelde alsof ik voortdurend lag te draaien, als een soort prinses op de erwt, en ik werd zelden uitgerust wakker.

Op een avond raakten we in gesprek met vrienden, en zij raadden ons De Suite in Moordrecht aan. We besloten om eens op hun website te kijken en werden meteen onder de indruk van de prachtige slaapkamers en de mogelijkheden die ze boden op het gebied van bedden en matrassen.

Op uitnodiging van De Suite hadden we een gesprek met Bart, en ik merkte meteen hoe goed ze daar naar je luisteren. Het is een echt familiebedrijf waar ze de tijd voor je nemen, en dat merk je aan alles. Wat me vooral opviel, was hun enorme vakkennis over beter slapen. Ik had jarenlang geworsteld met slaapproblemen en was zelfs oververmoeid geraakt. Bart heeft me ontzettend goed geholpen, en ik ben dankbaar dat hij me heeft aangeraden om het FPS-systeem te proberen.

Ik gebruik FPS nu elke avond voordat ik naar bed ga. Eerst masseert het mijn rug en daarna begint het ontspanningsprogramma met die zachte trillingen. Het voelt bijna alsof je in de zee ligt, zo ontspannend is het. Hierdoor val ik veel sneller in slaap en slaap ik langer door. Ik voel me echt een stuk fitter nu.

Jan Willem is ook opgelucht dat ik nu beter slaap. Ik heb een drukke baan en kwam vaak uitgeput thuis. Maar dat is nu verleden tijd. Ik ben veel energieker geworden.

Zelfs op mijn vrije dagen en in het weekend blijf ik soms nog even liggen en zet ik “mijn fysiotherapeut” (zoals ik FPS noem) weer aan. Door mijn reuma voel ik soms nog wat ongemak, maar het gaat echt stukken beter met me. We hebben weliswaar wat uitgegeven aan ons bed, maar het is echt een wereld van verschil in vergelijking met hoe het was. Het was elke cent waard.

 

 

 

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Specialist in FPS-technologie

FPS (Frequency Physio Support) technologie helpt het lichaam sneller en dieper te ontspannen. Zo vermindert het spierspanning, stimuleert het licht de bloedcirculatie en brengt het de hartslag en ademhaling tot rust. De technologie wordt effectief ingezet voor fysiek én mentaal herstel. Onze specialist Wim Hofman legt uit hoe de FPS precies werkt.

Wim specialist hoog laag bedden, parkinson en fps

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.