U bent hier: 5 Ervaring 5 Nieuwe slaapkamer met hoog laag bed
senioren stel met hoog laag bed

Nieuwe slaapkamer met hoog laag bed

Zo’n 5 jaar geleden besloten Joke en Hans dat ze in hun woning in Oudewater zouden blijven wonen. Het werd dus verbouwen in plaats van verhuizen. Destijds is de woonkamer al prachtig verbouwd. Nu was de slaapkamer aan de beurt en kwam ook het hoog laag bed ter sprake.

Hoog laag bed en inbouwkast

luxe boxspring met houten hoofdpaneel

Boxspring met houten hoofdpaneel

In eerste instantie wilde de klant een compleet houten bed, maar samen met de houten vloer werd dat wel erg veel ‘hout’. Daarom kozen ze voor een combinatie met een boxspring en houten hoofdpaneel.

hoog laag boxspring met houten hoofdpaneel

Hoog laag verstelbaar

De luxe boxspring is van alle gemakken voorzien, waaronder een handige hoog laag verstelling om makkelijk op te maken. Zorg aan bed was gelukkig nog niet nodig, maar met dit hoog laag bed zijn ze goed voorbereid.

complete slaapkamer met schuifdeurkast

Bijpassende inbouwkast

We hebben voor deze klant een complete slaapkamer gemaakt inclusief inbouwkast met schuifdeuren. De houten omlijsten van deze kast is van hetzelfde hout als het hoofdpaneel van de boxspring.

Senioren bed met stijl

Samen met de klant maakten we het ontwerp voor deze nieuwe slaapkamer met als doel een rustige, ontspannen sfeer en een slaapkamer die levensloopbestendig is. Daarom was een senioren bed belangrijk om het bed in hoogte te verstellen op wanneer dat nodig mocht zijn. We kozen voor de hoog laag boxspring met van leer en een hoofdpaneel in eiken hout. Het tweepersoons hoog laag bed is deelbaar, verrijdbaar en elektrisch verstelbaar.

Makkelijker opmaken met hoog laag bed

Het hoog laag bed wordt nu nog niet gebruikt voor de zorg, maar van het elektrisch verstelbare rug- en beengedeelte heeft de klant al wel elke dag plezier. Daarnaast worden de hoog laag bedden ook gebruikt voor het opmaken, zonder te bukken kunnen ze nu overal makkelijk bij.

Alles netjes weggewerkt

Een belangrijke wens was een vaste inbouwkast die goed past bij het bed. De kast geeft veel ruimte voor de kleding, die wordt uitgelicht met verlichting die op beweging aan gaat. Het eikenhout van de schuifwandkast is ook gebruikt voor het bed en dressoir. Op die manier ontstaat die rustige en ontspannen sfeer in de slaapkamer.

Blij met het resultaat

Samen met Residenza zorgen we voor de complete slaapkamer inrichting, inclusief slaapkamer gordijnen. Joke en Hans zijn zeer content met de nieuwe slaapkamer: ‘De verbouwing, de uitstraling, het gemak en slaapcomfort. Alles is naar ons zin. Jullie mogen trots zijn op het bedrijf en jullie bekwame medewerkers.’

Specialist in hoog laag bedden

Sandra, onze seniorenslaapadviseur, staat klaar voor persoonlijk advies. Of u nu een hoog laag bed, seniorenbed of twijfelaar bed zoekt, Sandra biedt deskundige begeleiding. Ze begrijpt de uitdagingen van ouder worden en helpt u het perfecte bed te kiezen voor beter slapen en meer comfort.

Sadra specialist in hoog laag bedden, seniorenbedden en twijfelaar bedden

FPS-Technologie

FPS-technologie helpt uw lichaam ontspannen met behulp van geluidsgolven. De bloedcirculatie wordt geactiveerd, stress vermindert en spieren in het gehele lichaam ontspannen beter. De sleutel tot meer slaapkwaliteit.

fps technologie in matras van De Suite

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.