U bent hier: 5 Ervaring 5 Hotel chique slaapkamer

Hotel chique slaapkamer

Deze hotel chique slaapkamer, oorspronkelijk twee kamers, is nu één prachtige ruimte. Met een inloopkast die naadloos aansluit bij de luxe vormgeving. Suzan en Fred worden elke ochtend wakker in hun 5-sterren hotel kamer.

Hotel chique slaapkamer

hotelchique slaapkamer met inloopkast

Luxe boxspring

Een luxe boxspring straalt ultiem comfort en verfijning uit in uw slaapkamer. Bij De Suite creëren we deze bedden met ongeëvenaard vakmanschap en aandacht voor detail. Onze luxe boxsprings bieden niet alleen een zalige nachtrust, maar dragen ook bij aan het creëren van een elegante en hotel chique sfeer in uw slaapkamer.

inloopkast in hotelchique slaapkamer

Inloopkast

Een inloopkast is de ultieme droom van velen. Bij De Suite realiseren we deze dromen met maatwerk inloopkasten. Onze inloopkasten bieden niet alleen ruimte voor uw kleding en accessoires, maar vormen ook een georganiseerde en stijlvolle oase waar u uw persoonlijke stijl kunt uiten en elke dag kunt genieten van een perfect georganiseerde ruimte.

dressing table in hotelchique slaapkamer

Dressing table

Een luxe dressing table voegt een vleugje glamour toe aan uw slaapkamer. Bij De Suite creëren we deze elegante meubelstukken met oog voor detail en stijl. Onze luxe dressing tables bieden niet alleen praktische opbergruimte voor uw persoonlijke verzorgingsproducten, maar dienen ook als een verfijnde en functionele toevoeging aan uw slaapkamerinrichting.

“Slaapkamer als een 5-sterren hotel”

Onze hotel chique slaapkamer voelt als een 5-sterrenhotel. Het design van de slaapkamer doet Eric Kuster-esque aan. Strak, modern, weldadig. We herinneren ons nog hoe we vanuit een grote vrijstaande woning naar dit appartement verhuisden. Fred had de wens om geen kledingkast naast ons bed te hebben, wat betekende dat we extra ruimte moesten creëren voor onze kleding. We besloten om van twee ruimtes één hotel chique slaapkamer te maken door het weghalen van een muur tussen de twee kamers.

Vrienden tipten ons om eens bij De Suite te gaan kijken om de nieuwe ruimte vorm te geven. Daar ontdekten we hoe compleet het aanbod was, van behang tot vloerkleed, van kast tot gordijn. Geen eindeloze trips naar woonboulevards meer; alles was onder één dak te vinden.

Suzan houdt zich meer bezig met het interieur, en hoewel ze al een idee had, werd dit tijdens het adviesgesprek verder uitgewerkt. Het werd een perfecte match. Zwevende nachtkastjes, een luxe kastenwand, behang, en zelfs een gecapitonneerd hoofdbord. Alles paste perfect bij elkaar en werd uniek.

Het dressoir met de glasplaat voor Suzan’s sieraden is haar favoriet, een detail dat je bijna nergens anders ziet. Elke ochtend worden we wakker en zeggen we tegen elkaar: “Wauw, wat is het mooi geworden.” We kunnen niet anders dan De Suite aanraden aan vrienden, want onze hotel chique slaapkamer voelt als een prachtig vormgegeven hotelkamer.

 

Specialist in complete slaapkamers

Bart, onze gedreven adviseur, excelleert in het vormgeven van complete slaapkamers. Zijn vaardigheid om uw wensen te doorgronden en deze om te zetten in unieke, verfijnde slaapkamerontwerpen, maakt van dromen realiteit. Met aandacht en expertise schept hij ruimtes die uw verwachtingen overstijgen. Ontdek de kunst van gepersonaliseerd slaapkamerdesign met Bart als uw gids.

slaapkamer adviseur zit met oudere dame aan tafel

Advies in onze showroom

Ontdek onze showroom in Moordrecht, met stijlvolle slaapkamers, hoog-laag bedden, boxsprings en seniorenbedden. De showroom biedt volop inspiratie en u kunt zelfs een kijkje nemen in ons atelier en de werkplaats.

Advies bij u thuis

Is het voor u lastig om naar ons toe te komen? Voor een persoonlijk advies komen wij ook op huisbezoek. U wordt persoonlijk geholpen door Wim Hofman of één van zonen Bart, Rutger en Casper.